Бутонки за момче, черни

BB0551
Trustpilot stars
Цена: 89,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят черен
Пол Момче

  • Държава на произход: Мианмар
  • Материал горна част: изкуствен материал
  • Материал вътрешна част: текстил
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Закопчаване: връзки
  • Цвят: Черен
  • Пол: Момче


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
ПОЛЗИ:

Без значение от възрастта, когато се практикува футбол е необходимо да се използват специализирани обувки.  Терените за футбол са затревени – някои от тях са с естествена трева, други с изкуствени тревни настилки.  Това е стандарт при практикуването на този спорт.  Това обаче е специализиран терен и изисква специализирани обувки.
За да може да се движи спортиста безопасно, без да се хлъзга по тревата са нужни футболни обувки.  Благодарение на бутоните на подметката детето футболист тича по-сигурно, засилва се, спринтира, спира или променя посоката по-лесно.  Тези „по-резки“ движения изискват бутони на подметката, които да предпазват от подхлъзване.
Футболната топка е относително тежка – около 430 грама.  Ако се рита с обикновени гуменки силно вероятно е детето да изпитва болка в глезените и ходилата при силен удар.  Със специализирани обувки този проблем е минимизиран.  В допълнение бутонките са проектирани така, че да позволяват насочването на топката да е по-точно, ударите с тях да са по-остри.  Така с подходящи футболни обувки се постигат по-високи спортни резултати.
Футболните обувки са със специална форма и височина.  Те са изчислени и проектирани по този начин за да намаляват рисковете от контузии.  Те защитават глезените на играча, придържат го по-изправен и намаляват вероятността от навехвания или разтежения в областта на глезените.
Футболът е игра с много единоборства.  Децата, когато са запалени по играта са пристрастени към победата и забравят инстинктите си за самосъхранение.  В същото време им липсва дълга игрова практика, която да ги е научила как да се предпазват от контузии.  Като резултат, ритания, спъвания и настъпвания са неразделна част от играта.  Те са много опасни за ходилото и глезена.  Заради тези наранявания е нужно да се използва професионално футболно оборудване.  Футболните обувки пазят ходилото на играча, защитават пръстите и глезените.
 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими