Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

10 лв. 20 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Протектори

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Пътуването по-принцип е забава и развлечение.  Когато пътувате с малки деца е нужно всичко да е добре организирано и подредено.   Така пътуването става по-лесно, а непланираните спирания по-малко.  Най-важните аксесоари към столчето за кола са: огледало за обратно виждане подложка под столче за кола органайзери протектори дъждобрани и комарници

Докато детето пътува в посока обратна на движението такова огледало се монтира на подглавника на задната седалка.  Това огледало осигурява визуален контакт между шофьора и детето.  Така родителят наблюдава детето без да се обръща и разсейва от пътя.  Когато детето пътува в столче по посока на движението огледалото се монтира до или върху огледалото за обратно виждане. Тези огледала са специални и покриват много по-широк ъгъл на видимост .  В допулнение са разработени от материали, които в случай, че се счупят няма да наранят детето.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  Подложката е предпазител на седалката в автомобила.  Тя се поставя под столчето за кола и така предпазва авто тапицерията от износване, замърсяване и/или скъсване .  Те са от плътни изкуствени материи, които се перат лесно и съхнат бързо.

При по-дългите пътувания детето се отегчава и има нужда от забавление.  Тези органайзери побират необходимите играчки, детското мляко и храна, мокри кърпички и всички други неща необходими за комфортно пътуване.

Интериорът на автомобила се амортизира бързо.  В детското си столче за кола детето неволно о пира краката си в облегалката на предната седалка и я цапа.  За да се запази автомобилния текстил, протекторът е необходим.

За бебешките кошчета за кола, които се свалят и с тях пренасяме детето, те са необходими.  Подобни аксесоари позволяват детето да бъде предпазено от дъжд или насекоми.  Те не са дълготрайно решение, а са по скоро начин да предпазим детето докато го пренесем на по-сигурно или безопасно място.

Свързани блог публикации

Предполагаме, че нямате търпение да наближи уикенда и да се впуснете в поредното автомобилно пътешествие с вашето семейство. Сега обаче малчуганът ви е пораснал и е възможно да го вземете със себе си, за да може и той да се наслади на почивката.

Преди да отпътувате весело и щастливо е нужно добре да подготвите интериора. Всеки знае, че щом ще присъства малко дете е задължително отзад седалката да бъде оборудвана със защитни продукти, като детско столче за кола. То осигурява необходимата защита и комфорт.

Вие сте отговорни родители и затова сте се сдобили с това приспособление още преди раждането на вашата рожба. Въпреки това обаче все още не можете да тръгнете. Причината за това е, че се нуждаете от още два елемента.

За щастие тези два елемента можете да ги откриете точно тук в Кидсо. Онлайн магазинът предлага всичко от първа необходимост щом става въпрос за вашите деца. Специализираните артикули, от които непременно се нуждаете са съответно подложка и протектор. 

Първото приспособление разполага с омекотяваща цел. Състоянието на пътищата е предсказуемо и за да предпазите малкият от неравностите е редно да снабдите неговото столче с мека подложка. Тя ще му предостави необходимият комфорт и мекота. По този начин ще бъдете сигурни, че неравенствата няма да попречат на неговият спокоен сън.

Вторият продукт е по-скоро със защитна цел. Той се поставя върху гърба на предната седалка, която е в непосредствена близост до вашето дете. Силиконовото му покритие ще гарантира пълна защита и чистота от обувките на малчугана.

Като цяло артикулите, разполагащи се пред вас са изключително функционални и надеждни. Те са изградени само и единствено от висококачествени елементи. По отношение на безопасността няма за какво да се тревожите, тъй като те са произведени от водещи марки в този бранш.

За сигурността на децата, продуктите преминават през множество тестове преди да бъдат пуснати в продажба. Някои от тях дори се отличават със специални сертификати, доказващи тяхната здрави и безопасност.

Гласувайки доверие на Кидсо вие изобщо няма да бъдете разочаровани. В техният богат набор от продукти със сигурност ще успеете да откриете всичко, от което се нуждаете, и то на достъпни цени.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими