Образователна ride-on кола на български и английски език

46_64053
Trustpilot stars
Цена: 89,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 1.0 кг
Цвят многоцветен

Подходяща както за момиче, така и за момче.

Подходяща за деца над 1 година.

Години: 1+ година
Тип игра: ride-on кола
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Батерии: не
Допустимо тегло: 15 кг
Размер: 58 см
Развива: моторни умения, памет
Тегло на продукта: 2.65 кг
Материал: пластмаса
Държава на произход: Италия
Допълнителни характеристики: Подходяща както за момиче, така и за момче. Учи дeцaтa нa бyĸви, цифpи и мнoгo нoви дyми, с пecничĸи, звyĸoви и cвeтлинни eфeĸти. Лecнo зaвивaщитe ĸoлeлa yлecнявaт шoфиpaнeтo, възпpиeмaнeтo нa пpocтpaнcтвoтo и ĸoopдинaциятa; Ceдaлĸaтa ce пoвдигa и имa oтдeлeниe зa събиране на играчки. Има думички на български и английски език.
ПОЛЗИ:

Играчките за яздене са първа стъпка към двигателнната култура на детето.  За да се овладее карането на велосипед, количка и т.н. по-късно има два елемента, които следва да се усвоят – балансирането и въртенето на педали.  Играчките за яздене фокусират детето върху балансирането.  Така ученето става по-лесно.

За да са активни с някакъв тип превозно средство, на децата им е нужно опростено средство, което да отговаря на тяхната физика и възможности и в същото време да развива техните умения.  За да покрият тези изисквания са изобретени играчките за яздене.
С тях децата развиват своята сила и координация.  Те използват своите рамене и крака, за да се движат.  Така се развива сила, координация и двигателни способности.  С тези играчки в допълнение децата се научават да балансират.  Те все още достигат пода с крака, но въпреки това все по-често, докато играят, балансират самостоятелно.

Играчките за яздене са по-ниски.  Детето е по-близко до земята.  Дори и да падне, това се случва от ниско.  Детето „засилва“ играчката със собствените си крака.  Така то определя „комфортната“ си скорост само и вероятността от сблъсъци и падания с висока скорост намалява.  Така се възпитава усещането за бързо и бавно, както и каква е безопасната скорост във всяка различна игрова ситуация.  Подобно умение е ключово, за бъдещата безопасност на детето.

С играчките за яздене детето развива и представата си за близо и далеч.  То се научава и да заобикаля препятствия.  Първоначално в играта, най-често у дома, на закрито, детето често се блъска в стени, врати, играчки или други предмети.  Колкото по-дълго играе и свиква с играчката за яздене, детето развива умението си да заобикаля предмети и да се справя с препятствия.  Ранното развитие на това умение по-късно му помага да управлява велосипед и в последстие всякакви други средства за придвижване.
Не забравяйте – освен изброените по-горе ползи има една основна причина детето да има играчки за яздене – ЗАБАВНО Е!

 

Илгизар Мустафова
2020-12-29 20:26:14
Comment rating
Супер
Продуктът, койтп поръчах пристигна много бързо и сме много доволни. Пак бихме пазарували от вас!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими