Робот Mio за програмиране

46_75021
Trustpilot stars
Цена: 54,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Детски робот за програмиране.

Moжeтe дa гo пpoгpaмиpaтe, зa дa пocpeщнeтe вълнyвaщи пpeдизвиĸaтeлcтвa c пpиятeлитe cи, дa нaмиpaтe мeтaли и дa нaпpaвитe мнoгo дpyги зaбaвни дeйнocти.

Бaтepии: 4 1.5 V ААА/LR03 ( нe ca вĸлючeни в ĸoмплeĸтa).

Πoдxoдящ зa дeцa нaд 8 гoдишнa възpacт.

Възраст: 8+ години
Цвят: Сив
Сезон: Всесезонен
Пол: Унисекс
Батерии: 4 бр. батерии х 1.5 V ААА/LR03 ( нe ca вĸлючeни в ĸoмплeĸтa).
Серия: Science & play
Размер: 45 х 31 х 7.20 см
Тегло на продукта: 1.130 кг
Комплектът съдържа: Електронни компоненти: електронна платка, моторчета и предавки, отделение за батерии, LED светлини, ултразвуков сензор.
Материал: Пластмаса
Държава на произход: Италия

Допълнителни характеристики: В продължения на много години, герои на научнофантастичните филми, анимациите и комиксите са били роботите. Вероятно сте забелязали това, а много от вас поне веднъж са си помечтали за свой собствен робот. Е, тази мечта може да стане реалност с този научен комплект, с който можеш сам да създадеш свой робот. Страхотно, нали? Създай го и го програмирай за вълнуващи предизвикателства, намери с него метални предмети или го накарай да изпълнява всякакви забавни дейности. Това е напълно възможно, защото роботът ти е необикновен, той има различни ръце и длани, така че можеш да ги сменяш за различните задачи. Трябва само да извадиш частите от опаковката на комплекта от серията "Science" на "Clementoni", да започнеш да го строиш, а след това да играеш. Какво още можеш да правите с робота си? Предизвикай приятелите си на състезание, за целта сглоби трасе и финал, така че надписите да са насочени навън. Редувайки се, всеки от играчите трябва да програмира робота и да избегне препятствията по трасето и стигне до финала възможно най-бързо. В подробното ръководство в комплекта, ще откриеш още няколко предложения за игри и техните правила, сред които са: "Търси и състави думи", "Играй с цифри", "Забавно рисуване", "Забавни съобщения" и "Търси метални предмети с ръката - металодетектор".
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими