Всички продукти, закупени от kidso.bg, се доставят с гаранционна карта и предоставена търговска гаранция от производителя.  Сроковете на гаранцията са ясно упоменати в гаранционната карта към всеки продукт.  Гаранция започва да тече от получаването на стоката, като същата важи само при спазване на инструкциите за експлоатация на съответната стока.

Препоръчваме Ви преди да пристъпите към експлоатация на конкретната стока, внимателно да прочетете указанията за експлоатация.

В случай на повреда, която се покрива от гаранцията покритие, Вие следва да се свържете с kidso.bg посредством посочените данни за контакт, като следва да са спазени всичките гаранционни условия:

  • предоставяне на продукта в оригиналната му опаковка, заедно с попълнена в цялост гаранционна карта;
  • предоставяне на товарителница и/или фактура и/или касова бележка;
  • писмено описание на дефекта и обстоятелствата, при които е открит;
  • адрес и телефон за обратна връзка;

Kidso.bg ще даде отговор на в срок от 14 дни относно правото му на гаранционно обслужване. В случай че има право на такова, то срокът за отстраняване на дефектите е 30 дни от предоставяне на повредената стока, съгласно гореописаните условия.

На гаранционно обслужване не подлежат повреди, които са настъпили в следствие на неправилната употреба, монтаж, съхранение, експлоатация, транспорт или нерегламентирано отстраняване на дефекти на продукта. Гаранцията не важи при неспазване на указанията за сглобяване, монтаж или експлоатация на съответния продукт.  Тези повреди могат да бъдат отстранявани за Ваша сметка.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими