Дънки с изчистен дизайн, тъмносини

L1BA18-D4H50-CSYB
Trustpilot stars
Цена: 137,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Цвят син
Пол Момче

  • Държава на произход: Индия
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Есен
  • Година: 2021
  • Пол: Момче
  • Материал: 70%памук 27%полиестер 3%еластан
  • Крачол: дълъг
  • Кройка: слим
Джинсите са класическа и универсална дреха и не са предназначени само за възрастните.  Освен че много родители носят дънки редовно, за по - малките също се предлагат панталони от деним в много стилове и модели.
Когато ядат или пият, децата могат разсипят храна или да разлеят напитките си върху джинсите си.  Когато играят на открито, децата могат да се изцапат с кал или друга мръсотия по дрехите си.  Джинсите няма да попречат на това да се случи, но петната върху тях са по – малко видими.
Дънковите панталони не само прикриват петна, но и са лесни за почистване.  Те могат да се перат често в автоматична пералня без особени изисквания, често пъти не е необходимо и да се гладят.  
Купували ли сте някога чифт панталони за вашия син или дъщеря, които се разкъсват или деформират (отпускат) само за няколко седмици?  Разочароващо е, когато най - после откриете идеалната дреха за вашето дете, но само няколко дни по-късно откриете, че те са се повредили.  Всички дрехи могат да се разкъсат или отпуснат.  Обаче джинсите предлагат по-високо ниво на защита срещу подобни проблеми – спрямо останалите типове платове те са значително по - устойчиви.
Джинсите са хипоалергенни - не предизвикват кожни алергии, когато се носят от Вашия син или дъщеря.  Същото не може да се каже за останалите видове панталони.  Те са изработени от други материали - не от деним - имат по - висок риск от причиняване на кожни алергии.  Ако Вашето дете страда от дерматит или подобна кожна алергия, той или тя може да реагират, когато носят панталони от изкуствени материи.
Джинсите са изработени от деним, което е памук с определен начин на тъкане.  Памукът е мек и хипоалергичен материал. Следователно Джинсите също са хипоалергенни.
Джинсите са достъпно облекло – по – издръжливи са от другите панталони, заради масовото им производство са с достъпни цени и притежават изключително съчетание от добра цена и дълготрайност.
Slim fit модел на Guess.  Тъмно син деним. Изчистен и без допълнителни ефекти и декорации.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими