Детска футболна врата с мрежа, размери: 55,5 х 78,5 х 45,5 см., топка и помпа

MT403286
Trustpilot stars
Цена: 10,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Брой играчи: 1 +
Размер: на врата (В/Ш/Д): 55,5 х 78,5 х 45,5 см на топката: ф 10 см
Тегло на продукта: 0.450 кг
Комплектът съдържа: футболна врата с мрежа, топка, ръчна помпа
Материал: Пластмаса/ гума
Ползи: Спoмaгa зa paзвитиeтo нa мycĸyлaтypaтa, ĸoopдинaциятa и възпитaвa любoв ĸъм cпopтa y дeцaтa.
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Този футболен комплект на GT е отличен начин да превърнете всяко едно отворено пространство във футболно игрище само за няколко минути.

Сглобяемата врата е лека, лесно преносима и удобна за монтаж и демонтаж. Размерите й са 55,5 см х 78,5 см х 45,5 см – перфектни както за транспортиране в багажника на колата, така и за монтиране на разнообразни открити и закрити пространства, нуждаещи се от допълнителни опции за забавление на най-малките.

Комплектът включва още мрежа, топка и ръчна помпа – всичко необходимо, за да може играта да започне непосредствено след закупуването й. Защото ако едно нещо е ясно, то е, че забавлението не може да чака.

Ползи: Мобилният размер на тази футболна врата е нейното най-голямо предимство. Той позволява безпроблемно транспортиране и бързо инсталиране на буквално неограничен брой локации – от градинката пред блока, през парка или двора на детската градина, до горската поляна и плажа. Така децата ви ще имат възможността да получат своята доза забавление и физическа активност, без значение какви са вашите планове за деня – те могат да играят самички, по двойки, или в отбори – според динамиката на ситуацията.

Сглобяемата врата с мрежа може да послужи за организиране на редица различни забавления, които не са непременно тясно свързани с футбола. По желание на участниците, тя може да бъде използвана като врата за хандбал или просто за състезание по точен изстрел. Гумената топка, включена в комплекта, е с диаметър 10 см и е подходяща за всякакъв вид спортна игра за деца около и над четиригодишна възраст.

Всички компоненти на комплекта са изработени от висококачествени и безопасни материали, в пълно съответствие с определените за целта стандартни изисквания.

Лилиана Златанова
2021-01-28 20:02:18
Comment rating
Идеални за 3 годишни
Помпата не става. Хубаво че имахме наша. Вратите са много добри за цената

Н. Кискинова
2020-07-09 21:13:00
Comment rating
Имах съмнения, че след като купим тази врата на сина ми ще му мине мерака за ден, два и ще я остави. Оказах се приятно изненадана, той е толкова доволен, че от два месеца излиза да рита почти всеки ден. Децата от квартала също много я харесаха.

Моника Кушева
2020-07-06 10:55:00
Comment rating
Страхотен продукт! Взехме го за подарък и момченцето много й се радва даже вътре си я сглоби понеже е малка и не заема много място в и без това тясната му стая. Сега играе всеки ден дори и сам вкъщи.

Ваня Богоева
2020-07-02 19:35:00
Comment rating
"Вратата се сглобява лесно и даже не ми се налага аз да го правя, децата си се справят със задачата без проблем. Може да се носи в парка или пък в градинката зад блока, идеална е за хора, които не могат да водят децата си на площадката всеки ден."

П. Миладинова
2020-07-02 11:15:00
Comment rating
Малкият е много доволен от вратата. Пренася се лесно и няма проблем да му я носим на вилата или на село. Лека е, така че и децата могат да си я взимат със себе си като излизат да играят футбол навън.

М. Кръстева
2020-07-01 09:50:00
Comment rating
Голямо тичане настана откакто купихме този продукт. Синът ми я сглоби на двора и всеки ден кани приятелите си да дойдат да играят с него. Голяма веселба пада навън, аз не мога да се оплача, радвам се, че малките тичат вместо да си стоят вътре на телефоните по цял ден.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими