Крем-паста за зъби Organic, пластмасова тубичка, 50 мл

13_50403034
Trustpilot stars
Цена: 3,60  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

Детска крем-паста за зъби Bilka Organic

Подходяща за деца на възраст над 2 години.

Без консерванти и без оцветители и е абсолютно безвредна при поглъщане!

Вид: Organic
Опаковка: пластмасова тубичка
Разфасовка: 50 мл
Състав: натурален екстракт от стевия, съдържащ стевиозиди, растителни липиди, полизахариди, витамини (А, С, В1, В2, Р, F, PP), флавоноиди, микроелементи, аминокиселини, в-каротин
Години: 2+ години
Не съдържа: консерванти и оцветители, и е абсолютно безвредна при поглъщане
Начин на употреба: Сложете количество колкото грахово зърно върху четката за зъби и измийте зъбите по обичайния начин. Бъдете бдителни при измиването на зъбите детето да не погълне паста за зъби, защото може да доведе от леки до тежки медицински усложнения. Съдържанието на флуорид в пастата може да предизвика стомашно неразположение, при по- големи количества на поглъщане флуоридната киселина може да предизвика гадене, диария, спазми. Друг често срещан проблем е повръщане. Това е естествена реакция на организма да отхвърли флуорида. В случай на усложнение трябва да потърсите незабавно медицинска помощ.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Детска крем-паста за зъби Bilka Organic Не съдържа флуорид, ментол, захарин, натриев лаурил сулфат, вредни за детското здраве консерванти и оцветители! Пастата за зъби съдържа висок процент от естествения подсладител - ксилитол - природен подсладител, съдържащ се в плодовете. Ксилитолът не позволява развитието на кариеси и действа противовъзпалително на нежните детски венци. Стевията е натурален подсладител с антикариесно и антибактериално действие. Съдържащи се в пастата за зъби глицерин и ксантан гум са растителни продукти. Новата паста за зъби не съдържа традиционния натриев лаурил сулфат, а по-мекия пенител-натриев лауроил саркозинат. Ароматът е плодов, на сладка мандарина, подходящ за деца и за хора употребяващи хомеопатични лекарствени препарати.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими