Въжена люлка с предпазен борд

28881B
Trustpilot stars
Цена: 49,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.8 кг
Цвят син
Пол Унисекс

Години: 3+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 56.5 x 41.5 x 23.5 см
Тегло на продукта: 0.720 кг
Комплектът съдържа: люлка с борд и найлонови въжета
Материал: Пластмаса/ найлон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Имате нужда от анатомична, безопасна, лека и удобна за монтиране висяща люлка, която да използвате на двора?

Висящите въжени люлки на Kings Sport ще оправдаят всичките Ви очаквания. Те са направени от висококачествена пластмаса, имат стабилен предпазен борд и здрави полиетиленови въжета, като по този начин осигуряват максимално безопасно люлеене за деца с тегло до 25кг.

Висящите въжени люлки могат да се монтират на всякаква стабилна основа – греда на навес или постройка, стабилен клон на дърво и т.н. Могат да бъдат монтирани и демонтирани бързо и лесно, неограничен брой пъти. Защото забавлението винаги трябва да бъде тук и сега!

Ползи: Едва ли ще бъде нужно да Ви убеждаваме прекаленo дълго или прекалено подробно, че децата просо обожават люлките. Вятърът в косите, адреналинът под лъжичката и опитът за летене – това са усещания, които със сигурност си спомняте от своето детство. Усещания, които са несравними, незаменими, и в огромна степен са символ на щастливото и свободно детство.

Има обаче някои факти за използването на детски люлки, за които може би не сте се замисляли досега. Люлеенето всъщност е полезно и за физическото здраве. То може да поддържа ставите, мускулите, сухожилията и меките връзки в добро здраве, като същевременно развива тазовите мускули и спомага за подобряването на баланса.

За всеки час люлеене на люлка, детето може да изгори до 200 калории. Така това привидно пасивно и ненатоварващо занимание, всъщност допринася за физическото развитие и изразходването на енергия повече, отколкото бихме предположили на пръв поглед.

Освен всичко останало, люлеенето на люлка се използва в сензорната терапия за интеграция на деца със специални потребности. Едно от водещите проучвания на детското развитие заключава, че ритъмът на люлеенето може да успокои и отпусне дете с проблеми в развитието, като например аутизъм. То е метод за безопасна интеграция на детето със специални нужди в група от деца без увреждания, защото всички те могат да се люлеят без конкуренция или страх от провал.

Регулируемите петточкови колани, в комбинация с високата облегалка и стабилния борд са гаранция за безопасност за всички деца от тригодишна възраст до достигане на тегло от 25кг. Винаги използвайте, монтирайте и демонтирайте люлката в съответствие с инструкциите на производителя.

Елица Томова
2020-07-08 16:28:00
Comment rating
Освен пластмасов предпазител отпред има и колани. Няма шанс детето да реши да се изправи или да падне. Не ми хареса, че коланите са патнени и като вали се мокрят и съхнат по-бвано.

М. Влаев
2020-07-08 08:06:00
Comment rating
Съпругата ми я поръча, аз я монтирах. Люлката е хубава. Смятам, че даже са прекалили с предпазните мерки. Аз не слагам коланите, но това е мой избор.

Пепа Петрова
2020-07-07 12:06:00
Comment rating
Седалката е цяла с облегалка и това е удобно за детето. Има предпазител отпред и не може детето да падне напред. Сигурно решение.

М. Радославова
2020-07-03 13:57:00
Comment rating
Оборудвана е с достатъчно дълги и здрави въжета. Те са найлонови, така че няма да гният при дъжд. Само няма да я държа на силно слънце, за да не прогорят въжетата.

Христа Янчулева
2020-07-01 16:08:00
Comment rating
Има метални скоби, които правят закачането и по-лесно и бързо. Сега се оглеждам в двора кой е най-здравия клон, за да я закача.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими