Очила, шнорхел и плавници за гмуркане - сини

HL427038_blue
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 30 х 16 см
Тегло на продукта: 0.365 кг
Комплектът съдържа: комплект плавници, шнорхел, маска
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Знаете ли кое е единственото по-яко от това детето да може да вижда под вода? Това да може да вижда и да диша под вода. За щастие, тези супер умения сега са леснопостижими и напълно достъпни с комплекта от очила и шнорхел за гмуркане на Huale.

Комплектът е подходящ за използване както в открити и закрити басейни, така и в естествени сладководни и соленоводни водоеми – морета, реки или езера.

С размери от 30 х 16 см и регулируема силиконова каишка, очилата са подходящи за деца около и над четиригодишна възраст. Шнорхелът и плавниците са предвидени за същият възрастов диапазон, макар че по начало предполагат по-висока степен на адаптивност.

Ползи: Гмуркането под вода е занимание, което развива както емоционалния свят на детето, така и неговите физически умения. И макар задоволяването на детското любопитство по въпроса „Какво точно се случва под водата?“ да е най-очевидната полза от това занимание, то налице са и редица други такива, за които едва ли сте се замисляли досега.

Усещанията, с които детето се сблъсква под водата, му помагат да схване понятия като гравитация и баланс, докато опознава единственото по рода си чувство на свобода и лекота, присъщо за подводната среда. Гмуркането е също така отличен начин детето Ви да усета си за ориентация в пространството.

По време на гмуркането детето изследва уникалния подводен свят и се учи на любов към природата и нейните неповторими морски и речни съкровища. То осмисля по свой собствен начин красотата и деликатността на подводната екосистема и култивира едно особено важно за бъдещия човек качество – да уважава света около себе си точно толкова, колкото уважава и света вътре в себе си.

Н. Златева
2020-08-11 20:41:00
Comment rating
Чудесно качество за цената си! Плавниците се ползваха и от дъщеря ми и от сина ми по време на ваканцията ни и даже се караха за тях. Шнорхелът е точен размер за малко дете, както и маската, така че не са некомфортни. Бих препоръчал на абсолютно всеки.

Божина Кръстева
2020-08-10 15:08:00
Comment rating
Синът ми все още не може да плува, само на 5 години е, но поне след като му дадох този комплект, започна да проявява интерес и да се опитва да се научи. Маската е наистина много хубава, не се запотява бързо, а с плавниците малкият се придвижва много бързо.

Г. Георгиева
2020-08-09 17:35:00
Comment rating
Харесва ми, че комплектът е пълен и не трябва да се купуват всички неща по отделно. Плавниците са много добри, от тях очаквах най-малко понеже са доста евтини, но не стискат или убиват. Маската също е супер, няколко пъти ми се наложи да я ползвам и ми допадна.

Х. Пешева
2020-08-08 15:55:00
Comment rating
Много съм доволна от покупката, има всичко, което е необходимо за тренировките по плуване на малкия ми син. Предпочетох да му взема маска и шнорхел вместо очила, защото още го е страх от водата и не смее да си потапя главата. С тях, обаче, е много по-спокоен. Препоръчвам!

Натали Димитрова
2020-08-05 09:50:00
Comment rating
Купих комплекта, понеже исках синът ми да се научи да плува, но той е много малък и не очаквах реално да се справи. За мое очудване след две седмици на морето той почти може да плува и най-хубавото е, че обича да си играе във водата.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими