Очила, шнорхел и плавници за гмуркане - жълти

HL427038_yellow
Trustpilot stars
Цена: 6,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят жълт
Пол Унисекс

Години: 4+ години
Цвят: Жълт
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: 30 х 16 см.
Тегло на продукта: 0.365 кг.
Комплектът съдържа: комплект плавници, шнорхел, маска
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Знаете ли кое е единственото по-яко от това детето да може да вижда под вода? Това да може да вижда и да диша под вода. За щастие, тези супер умения сега са леснопостижими и напълно достъпни с комплекта от очила и шнорхел за гмуркане на Huale.

Комплектът е подходящ за използване както в открити и закрити басейни, така и в естествени сладководни и соленоводни водоеми – морета, реки или езера.

С размери от 30 х 16 см и регулируема силиконова каишка, очилата са подходящи за деца около и над четиригодишна възраст. Шнорхелът и плавниците са предвидени за същият възрастов диапазон, макар че по начало предполагат по-висока степен на адаптивност.

Ползи: Гмуркането под вода е занимание, което развива както емоционалния свят на детето, така и неговите физически умения. И макар задоволяването на детското любопитство по въпроса „Какво точно се случва под водата?“ да е най-очевидната полза от това занимание, то налице са и редица други такива, за които едва ли сте се замисляли досега.

Усещанията, с които детето се сблъсква под водата, му помагат да схване понятия като гравитация и баланс, докато опознава единственото по рода си чувство на свобода и лекота, присъщо за подводната среда. Гмуркането е също така отличен начин детето Ви да усета си за ориентация в пространството.

По време на гмуркането детето изследва уникалния подводен свят и се учи на любов към природата и нейните неповторими морски и речни съкровища. То осмисля по свой собствен начин красотата и деликатността на подводната екосистема и култивира едно особено важно за бъдещия човек качество – да уважава света около себе си точно толкова, колкото уважава и света вътре в себе си.

Деница Василева
2020-07-29 15:15:00
Comment rating
Дъщеря ми много обича да се гмурка когато ходим на море и дълго време търсех очила, които да са и удобни. Тук не само, че очилата са удобни и с регулиращи се силиконови каишки, но има шнорхел и плавници, което прави опознаването на подводния свят още по-забавно.

Каролина Жекова
2020-07-09 05:00:00
Comment rating
Купих този комплект плавници, шнорхел и очила за сина ми и съм много доволна. Каишката на очилата се регулира, гумена е и очилата много добре прилепвет и предпазват очите.

Неделя Крумова
2020-07-07 22:19:00
Comment rating
Имаме басейн и благодарение на този комплект за гмуркане детето ми се научи да плува за нула време. С плавниците се свиква много бързо, а очилата са много удобни и не убиват зад ушите, както при много други останали модели.

Али Мехмед
2020-07-06 00:15:00
Comment rating
Гмуркането е било винаги любимо занимание на децата ми. Комплектът е много удобен и това, че има шнорхел е още едно предимство. Дишането под вода прави възможно опознаването на водния свят от малчуганите.

деница думанова
2020-07-03 09:23:00
Comment rating
Децата ми много обичат да си играят във водата когато сме на море. Ето защо, за да им още по-забавно къпането, реших да купя два от тези комплекта за гмуркане. Със тях е не само по-интересно, но и се научиха да плуват под вода.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими