Светещи маратонки за момиче с велкро лепенки, размер 33

C0434
Trustpilot stars
Цена: 69,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят сив
Пол Момиче

Светещи маратонки с велкро лепенки за по-лесно обуване и събуване.

Състав: Горна част - текстил и изкуствена кожа. Вътрешна част - текстил. Долна част - изкуствени материали.

Светещи маратонки с велкро лепенки за по-лесно обуване и събуване.

Светлините се активират посредством натискането на бутон.

Стелката има дишаща мембрана при пръстите и петата по технологията Geox Respira, която осигурява на ходилото подходящо проветрение.

Повърхността ѝ е антибактериална и ергономична. Моделът е изработен по специален италиански патент.

Дизайнът е в сребристо кожа и брокатен текстил. Подметката е с релеф против подхлъзване.

Основният компонент на подметката е висококачествен изкуствен материал.

Състав: Горна част - текстил и изкуствена кожа. Вътрешна част - текстил. Долна част - изкуствени материали.



Ползи:

Гуменките, маратонките или цвичките предпазват детското краче от нараняване и контузии. Обувката поддържа детския глезен изправвен, за да не се получават контузии. Обувката предпаззва и от студ, горещо време и вода.

Във възрастта, когато децата започват да посещават детска градина или училище, те започват да практикуват различни спортове. В зависимост от вида на спорта, в зависимост дали го практикуват на открито или закрито, те имат нужда от различни спортни обувки – гуменки, цвички или маратонки.

Гуменките и маратонките осигуряват добра опора на ходилото и глезена на детето. Спортната подметка е и достатъчно еластична и противоплъзгаща. Винаги спортните обувки са максимално олекотени. Така детето се движи сигурно и удобно.

Гуменките и маратонките, които избирате е необходимо да позволяват на детския крак да диша. Избягвайте изкуствените плътни материи. Добрите материали са висококачествени мрежести материи или кожа. Новите спортни дишащи материи, разработени от спортните компании, позволяват оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт.

Гуменките, цвичките и маратонките за деца са предвидени да са лесни за закопчаване. При децата, най-голямото улеснение е велкро закопчаването. То е лесно и бързо, дава на децата увереност и чувство за самостоятелност.

Обувките за деца не бива да са твърде тежки. Ако тежестта им не е съобразена с възможностите на детето , то не се чувства удобно и се уморява по-бързо. Спортните обувки винаги гарантират това. Всички производители са стремят да произвеждат гуменки и маратонки възможно най-леки. Това позволява свобода на движението и максимални спортни резултати.

Цвичките са предназначени за спортните зали. Там твърдите подове често се плъзгат и е нужна основа, която не се пързаля. За определени спортове – спортна гимнастика, художествена гимнастика, танци или балет, те за задължително изискване.

Гуменките и маратонките често са и за ежедневно носене. Те са много удобни и децата ги предпочитат в динамичното си ежедневие. Културата на носене на маратонки се е превърнало в мода. Децата избират модели, които харесват и това е начин да изразяват себе си.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими