Дезинфектант HANDYSEPT, шише с дозатор, 50 мл

HSPT_1773
Trustpilot stars
Цена: 3,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс
Цвят безцветен

  • Държава на произход: България
  • Години: 12+ години
  • Цвят: Безцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Унисекс
  • Състав: 68% 2-пропанол, пропан-1,2 диол, Д-лимонен / може да причини алергична реакция /, деминерализирана вода
  • Действие: Подходящ за бърза дезинфекция на деликатни повърхности, където е нежелан и/или невъзможен достъпа на вода с цел изплакване.
  • Начин на Употреба: Препаратът се нанася върху чисти, сухи ръце и се втрива в кожата в продължение най-малко на 30 секунди. Без изплакване.
  • Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 5 до 25 оС, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина.
  • Разфасовка: 50 мл

Поддържането на  чиста околната среда, която заобикаля нашите деца е най-добрият начин да гарантираме тяхното общо здраве и благосъстояние. Мръсните играчки, прибори за хранене, облеклата и всякакви други повърхност могат да бъдат потенциални носители и разпространители на всякакви микроби.

Именно поради тази причина е редно да ги дезинфекцирате редовно. Детският организъм за съжаление не е толкова устойчив, колкото на възрастните. По този начин те оставят уязвими на всякакви инфекции, вируси и много други нежелателни неща.

За целта ви представяме дезинфектанта – Handysept. С него адекватната дезинфекция и чистота е гарантирана максимално само с капването на няколко капки.

Спектър на действие: бактерицидно (включително туберкулоцидно), фунгицидно (C. albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка)
Бързо се изпарява от ръцете и повърхностите, без да оставя следи и мирис

Подходящ за бърза дезинфекция на деликатни повърхности, където е нежелан и/или невъзможен достъпа на вода с цел изплакване.

Ползи: Важно е да споделим, че не всички дезинфектанти реагират благоприятно на децата и затова трябва винаги да внимавате при техният избор. Конкретният производител е напълно наясно с този факт и поради това произвежда такъв, който да бъде съвместим и за децата.

Малкото шише е с дозатор от 50 мл., което е напълно достатъчно за всекидневното почистване на ръцете. В състава му се намират химични вещества, които неутрализират всякакви вредни микробни клетки в рамките на 30 секунди. Препарата задължително трябва да се съхранява на сухо място, което няма наличието на пряка светлина.

С върлуването на все повече и повече вируси единственото нещо, което можете да направите, за да предпазите, както самите вас, така и вашите деца е използването на дезинфектант. Той е доста практичен и лесно преносим. С неговата употреба ще бъдете сигурни, че след докосването на подозрителни обекти ще можете да се почистите пълноценно.

По отношение на безопасността е препоръчително родителите в никакъв случай да не оставят децата без надзор покрай продукта, тъй като те могат да си навредят. При евентуално поглъщане незабавно потърсете медицинска помощ. Не употребявайте върху чувствителна кожа, тъй като е напълно възможно да се получат алергични реакции !

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими