Дезинфектант Хювесепт, 70% етилов спирт, пластмасова туба, 5 л

HUV_003
Trustpilot stars
Цена: 54,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 4.6 кг
Цвят безцветен

Цвят: Безцветен
Разфасовка: 5 л
Сезон: Всесезонен
Пол: Унисекс
Състав: Етанол, водороден пероксид, глицерин, аромат
Действие: "HUVESEPT" е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, включително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в административни сгради, офиси, работни помещения, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.
Начин на употреба: Нанася се директно върху кожата или повърхността, която искаме да дезинфекцираме, без необходимост от изплакване.
Съхранение: Съхранявайте на сухо и прохладно място при температура от 5 до 25 оС, далеч от източници на топлина и пряка слънчева светлина.
Държава на произход: България

Допълнителни характеристики: Течност готова за употреба. За бърза дезинфекция на ръце само за 30 секунди, а за повърхности 1 минута. Подходящ за употреба в: - бита; - лична хигиена; - административни сгради; - офиси; - работни помещения; - обекти с обществено предназначение; - здравни и лечебни заведения; - обекти за производство и търговия с храни.
Димитър Дурев
2021-03-21 08:19:27
Comment rating
Huvasept 5 л
Много съм доволен. Най-ниската цена.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими