• Намалена цена

Конструктор - 90 моторизиран комплект над 20 части

150019
Trustpilot stars
Цена: 103,92  лв
129,90 лв
Спестявате 25,98 лв
Спестявате 20%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 55 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Пол Момче

Играчката -конструктор може да бъде сглобена по 90 различни начина.

Подходяща за деца над 6 години.

Марка: Engino
Възраст: 6+ години
Пол: Момче
Брой елементи: над 20 части
Тегло: 0.43 кг
Материал: Пластмаса
Съдържание: Набор от блокове, позволяващи изграждането на 90 модела, в допълнение комплектът включва електрически двигател с батерия, който задвижва движещи се части, съдържа инструкции за изграждане на 4 модела, 86 допълнителни инструкции за изтегляне от приложението ENGINO 3D Viewer
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Играчката- конструктор може да бъде сглобена по 90 различни начина. Детето може да си направи различни автомобили, хеликоптер, кран, трактор и много други различни фигури. Играчката ще осигури на детето продължителна занимателна игра и ще спомогне за развитието на въображението, сръчността и търпението му. Всичките 90 модела, можете да сглобите от комплекта с интерактивни 3D инструкции, които можете да разгледате от компютър, смартфон или таблет през приложението ENGINO 3D Viewer (свалянето е безплатно в Android, Apple (IOS) и мобилен Windows).
Ползи: Реденето на кубчета и блокчета подобрява и усещането за разстояния, позиция в пространството и подобрява ориентацията. Подобрява фината моторика на детето. Съединяването на различни по размер и цвят блокчета изисква различна сила и действия от децата. Това усъвършенства техните движения. Игрите с конструктори и блокчета развиват когнитивната гъвкавост на децата – умението им по-бързо и лесно да се фокусират на различни теми. Това е умение много необходимо за училищния период. Развиват се речевите умения. Докато играят в група децата да обяснят идеите си опитват се да опишат какво са направили. Тези интензивни разговори помежду им подобряват техните езикови способности. Развива творческото мислене. Разнообразието от форми и цветове позволява детето да използва въображението си. Там няма граници какво може да бъде конструирано. В тези игри няма правилно или грешно направено – децата имат пълна свобода да творят, без да се страхуват от провал или грешка. Развива многостранното мислене. В играта с конструктори децата виждат различни решения на дадена задача от различните участници в групата. Така те обогатяват гледната си точка. Развива математическите умения. Децата играли в предучилищна възраст с конструктори са по-добри в решаването на задачи. Заради броенето, комбинирането и сортирането на блокчета по размер и цвят тяхното мислене е развило умения в алгебрата. Заради симетрията, чувството за баланс, правите линии и конструкциите, подредени така че да не се срутят са развили подсъзнателни умения в геометрията. Поощрява работата в екип. Когато децата играят заедно, те трябва да постигнат съгласие какво конструират – къща, лодка или ракета. По време на игра те се научават да изчакват реда си, да се изслушват, да споделят идеи.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими