Трикрилен гардероб, бял

93_23501
Trustpilot stars
Цена: 359,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 128.0 кг
Цвят бял

Размери: Височина- 192 см., Широчина- 135 см., Дълбочина- 55 см.

Материал: ПДЧ

 

Тип: Гардероб
Цвят: Бял
Размер: 192 х 135 х 55 см.
Размер на опаковката: 181 х 55 х 7 см
Вградени чекмеджета: да - 5 бр.
Врати: да
Брой крила: 3бр.
Отваряне на вратите: стандартни врати на панти
Нето тегло: 125.5
Бруто тегло: 128
Материал: ПДЧ
Покритие: меламиново покритие
Ползи: Голяма част от детските гардероби разполагат с всеобщ дизайн, който е скучен и труден за комбиниране. От друга страна трикрилният гардероб на – Dizain Baby, се отличава коренно. Неговият елегантен външен вид ще ви позволи да го съчетаете с всичко и в допълнение към това отново ще можете да се възползвате от неговите преимущества.

Детската мебел предоставя за следните плюсове :

  • Практичност, дължаща се на съобразеният дизайн.
  • Голям капацитет на съхранение.
  • Улеснен достъп до всичко за децата.

Ползите не спират до тук, защото веднъж щом вашето дете се сдобие с продукта, той/тя ще започне да бъде по-спретнат/та от преди, защото организирането на дрехите се превръща в лесна и достъпна задача.

По отношение на структурата в долният край на гардероба се разполагат малки и просторни чекмеджета в които малчугана може да поставя, както своите аксесоари, така и играчки. Горните крила са също толкова функционални, тъй като се състоят от две помещения – отделение с релса и няколко на брой етажерки.

За изграждането на гардероба производителят е използва ПДЧ плоскости. Те са изключително здрави и надеждни. Преди да предприемете сглобяването му е препоръчително да бъдете запознати с инструкции, които пристигат с него.
Държава на произход: България
Допълнителни характеристики: Докато растат, децата стават все по-самостоятелни, тъй като започват да усещат желанието да избират сами своите дрехи или играчки. В това няма нищо лошо, но нали все пак тези неща трябва да бъдат съхранявани някъде ?

Инвестицията от ваша страна в подобаващи гардероби, които да бъдат съобразени с тяхната височина е добра отправна точка за насърчаването на тяхната независимост и развитие. Имайки това в предвид се отправяте към магазините, но не сте напълно убедени към какво да се насочите.

Добра идея е гардероба да съдържа няколко крила. По този начин ще активизирате стимула им да бъдат по-подредени и организирани, тъй като ще е нужно да разпределят всичко. Продукта който се намира пред вас е предназначен точно за тази цел и поради това ви съветваме да му дадете шанс.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими