Гумени ботуши за момиче, с принт на цветя

8434198168211
Trustpilot stars
Цена: 89,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Цвят син
Пол Момиче

  • Държaва на произход: Испания
  • Материал горна част: текстил
  • Материал вътрешна част: изкуствен материал
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Закопчаване: връзки
  • Цвят: син
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Пол: момиче

Гумени ботуши за момиче, част от колекцията на Agatha Ruiz De La Prada. Моделът е произведение на испанската дизайнерка, известна с нетипичните си и екстравагантни идеи, вложени във всеки неин продукт. Доказателство за това са и тези ботуши. Те са в син цвят, декорирани с фигури в бяло, розово и зелено, наподобяващи цветя. Вътрешността им е от мека материя, която пази детското краче сухо и защитено. Обуват се лесно и в най – горната си част се регулират с връзки. Agatha Ruiz De La Prada е испанската дизайнерка, която създава собствена линия дрехи, обувки, чанти, аксесоари, ученически пособия и други. Марката на продуктите носи и нейното име, отличавайки се с ярки, бонбонени цветове, райета, различни фигури и закачливи детайли. Дизайнерката е сред най – популярните в модната индустрия както в Испания, така и в Европа. 

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Десислава Николова
2020-12-29 21:01:38
Comment rating
Д.Николова
Страхотни ботуши. Много са красиви и удобни.

Анелия Бургазлиева
2020-07-11 06:56:00
Comment rating
Вкусът на една млада дама се възпитава още от раждането. С покупкта на тези дизайнерски ботуши допълних тоалета на дъщеричката ми за есента. Нямаме търпение да ги изпробваме.

В. Коен
2020-07-10 20:52:00
Comment rating
Поръчах сините ботуши за момиченцето ми, защото ми се сториха удобни и топли. Когато ги получихме и тя ги обу разбрах, че не съм се излъгала. Препоръчвам ги на майки, които искат децата им да са елегантни и с топли и сухи крачета.

Л. Колева
2020-07-08 04:27:00
Comment rating
Тези дизайнерски гумени ботуши ме грабнаха с визията си. Разгледах ги по-подробно и видях и други качества: подметки с дълбок грайфер срещу пързаляне, шнур за пристягане в горната част, вата във вътрешността за топлина.

П. Божикова
2020-07-03 08:46:00
Comment rating
Дъщеря ми за разлика от повечето момичета обича синия цвят. Затова неотдавна й купих синьо яке, точно същия нюанс. Представих си я есента как тича в есенния парк с якето и ботушките. И поръчката беше решена.

Р. Илиева
2020-07-03 01:36:00
Comment rating
Почитателка съм на испанската дизайнерка и писателка Агата Руис де ла Прада. Приятно се изненадах от присъствието на неин модел в онлайн магазина. За мой късмет наличния номер беше този, който носи дъщеря ми в момента. Поръчах ботушките и така се сдобихме с това бижу.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими