Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

7 лв. 190 лв.

Обувки

Показани са 1-20 от общо 69 артикул(а)

Свързани блог публикации

Първите стъпки на вашето дете са едно от многобройните и значимите събития на които можете да бъдете свидетел някога. През този период на вълнение вашият мъник тепърва усвоява своите крачки и ще започва да усъвършенства уменията на свободното ходене.

Без тези способности той или тя няма как да продължат своето развитие за в бъдеще. Именно поради това децата се нуждаят от помощни средства, които да ги придружават винаги, когато излезете на разходка. Тези приспособление обикновено са чифт удобни и практични маратонки.

Преди да се оправите към най-близкият магазин ви съветваме да изслушате нашите съвети. Никога не вземайте каквито и да е било обувки само и само с надеждната да спестите малко. Това може да има ужасяващи последствия върху вашият малчуган, така че не предприемайте тези действия.

От съществено значение е избраните от вас помощните средства да бъдат изградени от надеждни елементи, които да им придават максимално качество и надеждност. Все пак крачетата на вашето дете не са напълно развити и той ще се нуждае от стабилна основа, с която да стъпна на земята. 

Някои специалисти дори препоръчват да подберете такива, които разполагат със специално изградена подметка. Разликата с обикновената и нея е, че тя обхожда точно по очертанията на крачето, дарявайки го с комфорт и устойчивост. Така шанса за поява на изкривения или по-лоши последици е минимален.

Точно такива ще откриете и в конкретната страница на която се намирате. Онлайн магазинът на Кидсо може да предложи на всеки по нещо, но за разлика от другите търговци, тук стоките са реално автентични и висококачествени.

В превъзходният им каталог ще се натъкнете на следните артикули :

  • Кецове
  • Гуменки
  • Сандали
  • Боти и много други

Разбира се това са само част от изненадите, затова ви съветваме самостоятелно да се убедите относно тях, посещавайки ги още сега. Единичните бройки по принцип са на представителни и известни марки, като – Adidas, Arnetta и Bama, така че по отношение на надеждността и качеството няма за какво да се тревожите.

Ценовият диапазон е изключително достъпен. Дори в момента, както може би сте забелязали всеки продукт е в промоция. Възможно е да откриете стоки, които са с 30,50 и 70 % отстъпка, следователно не губете повече време.

Може би се питате защо да изберете тях ? Магазинът на Кидсо е дългогодишен специалист в този бранш и винаги се грижи за подрастващите малчугани. Неговите продукти забележително впечатляват, както децата, така и техните родители. Доверявайки се на тях вие ще можете да се възползвате от куп преимущества, като едни от тях са бързите доставки и коректността.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими