Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 399 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Анимационни герои

Показани са 1-20 от общо 232 артикул(а)

 Няма съмнение, че децата обожават анимационните герои. Зарадвайте своя малчуган със страхотна играчка анимационен герой, с която да се забавлява.

Сред асортимента на онлайн магазин Kidso ще откриете различни видове популярни анимационни герои: Батман, Робин, Супермен, Лига на справедливостта, чийто реалистичен и красив цветен дизайн гарантира вълнуваща игра за детето, която ще развие въображението и креативността му. Играчките и игралните комплекти, които магазинът предлага варират по размери, видове, цветове, тематика и функционалности.

Предлаганите видове играчки анимационни герои са създадени по такъв начин, че да привличат детския интерес и да развиват неговото въображение.

Играчките са подходящи за деца на възраст над 3 години. Сред разнообразието от играчки анимационни герои ще откриете герои от популярни анимационни филми като Миньони, Марвъл, Колите и безброй други. Ще откриете в магазина и PS4 електронни игри за по-големите деца.

Предлагат се както механични играчки, така и такива работещи на батерии. Произведени са от различни материали, които са 100% безопасни за употреба от децата и са надеждни и устойчиви на употреба. Фигурките за игра разполагат с различни функционалности като например някои модели могат да сгъват и въртят крайниците си, да държат аксесоари и редица други активности. Тези с батерии могат да се придвижват самостоятелно и да извършват различни дейности.

Някои играчки изискват минимален родителски контрол при игра. Играчките вървят в допълнителни комплекти от аксесоари, захранване, както и упътване за употреба. Всички видове играчки са изработени от висококачествени материали, които предлагат пълна безопасност при игра.

Играчките съдържат безвредни бои и оцветители, които са антиалергични и антибактериални . Това осигурява спокойствие за родителите В описанието са изброени стандартните характеристики, функционалности и аксесоари. Детските играчки са внос от страни като Америка.

Идват от популярни по света марки, които от години не спират да радват децата по целия свят със своите висококачествени красиви играчки като например Cars, Despicable Me, Jurassic World, Batman, Disney, Hello Kitty, My little pony, Ben 10, Avengers, Frozen, Barbie и други.(Не открих информация за гаранции)

Продуктът е добавен към желани продукти