Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 158 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Анимационни герои

Показани са 1-20 от общо 76 артикул(а)
Фигура POP!  Beast X-Men 290388
Trustpilot stars

Фигура POP! Beast

X-Men
САЩ
Редовна цена
-20%
34,99 лв Цена 27,99  лв
В наличност
Фигура POP! Knowsmore Ralph Breaks the Internet 290385
Trustpilot stars

Фигура POP! Knowsmore

Ralph Breaks the...
САЩ
Редовна цена
-20%
29,99 лв Цена 23,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

На страницата на магазин Kidso ще откриете необятен асортимент от играчки, интерпретиращи визията на любимия анимационен герой. Те са изработени от марки, чиято иновативна идея се базира на феномена - супер герой. Този всестранно развит образ, който се извисява над всички в качеството си на добър за подражание модел.

В едно от творческите си направления, като създаване на оригинални играчки за деца, те предоставят на младото поколение многофункционални модели за забавление, съчетани с идеята за изграждане на знания и компетентност. Това са световните брандове Avengers, Batman, Cars, Lego, Marvel comics, SES и много други феноменални компании, познати с приключенския си дух.

Може да заложите на опознавателни и образователни конструктори и пъзели на любимите, щури миньони, на принцеси от едноименни приказки, на комиксови герои и много други атрактивни образи. Те са изработени от съвместими компоненти, изградени от висококачествени пластмасови, картонени и дървени сегменти, съобразени с нуждата от безопасност при употреба. Те ще ангажират цялостното когнитивно развитие у децата и ще помогнат за подобряване на фината моторика.

За вашите малки таланти може да заложите на необятните ни електрически инструменти, пълни с интересни функции и изобразяващи познатите ни Количките, героите от Замръзналото кралство, Спайдърмен, Отмъстителите и други, съвършено изградени образи.Тези видове забавление ще подобрят координативната ориентация между сетивата и ще усъсвършенстват вродените, детски заложби.

В качеството си на колективна и задружна игра моделите на топки, интерактивни играчки, игрални, приятелски комплекти, дигитални игри, както и много други предложения на любими герои, ще подобрят социалните умения и комуникативните способности, като предотвратят нежелани интровертни състояния в поведението на вашето дете.

Унисекс моделите са подходящи за деца над 2-годишна възраст и ще съумеят да интегрират успешно децата в техния необходим свят на съпричастност. А анимационните, вдъхновяващи герои ще ги радват и следват в нови, неизживени моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими