Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
31 лв. 32 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Лигата на справедливостта

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Kidso предлага усъвършенствани модели на дигитални, екшън игри, съвместими с PS4.

Лигата на справедливостта никога не спи! Завръщането на Батман ви гарантира свръхестествена поредица от свирепи битки и вълнуващи приключения. Маскираният рицар трябва да обедини силите си със супер героите от вселената на DC Comics и да се отправи към открития космос. Там зловещият Брейниак иска да превърне Земята в миниатюрна сфера, за да я прибави към извратената си колекция от свити светове.

Преди да е станало прекалено късно, великите супер герои трябва да се обединят, за да спрат пъкления план на злодея, да пътуват до различните светове на Фенера и да събират пръстени сред необикновените, космически сблъсъци.

Но преди да се отправиш към космоса, те очаква една армия от Плашилото с неговите поддръжници, които са дошли веднъж завинаги да победят The black knight. Но не са познали! Очаква ви динамичен екшън, а Next Gen графиката ще ви докосне до Готъм, както никога досега.

Можете да се доближите до всеки детайл, да надникнете през прозореца и да прелитате през сградите. За пръв път имате възможност да управлявате Батмобила и да включите всички негови екстри. Пазителят на Готъм е още по-надарен със способности и няма да позволи да се подиграват с неговия град!

Хитовата поредица Lego Batman се завръща с нови уникални истории, заговори и обрати. Разполагате с фантастични приспособления, като с едно копче избирате и променяте костюмите и способностите на персонажа. Можете да наблюдавате и посетите знаменитите места като Залата на справедливостта, пещерата на Батман и Наблюдателната кула.

Естеството на игрите е предназначена за деца над 7-годишна възраст спрямо модела, както и за деца над 18 години, заради зрелищните си битки. Влезте в съревнование и отключете новите перспективи за една запленителна визуализация и висок адреналин!

Продуктът е добавен към желани продукти