Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 1079 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Детски играчки за момчета

Показани са 1-20 от общо 1175 артикул(а)
Шейна "CRYSTAL" ZIZITO 314916 Най-добър избор
Trustpilot stars

Шейна "CRYSTAL"

ZIZITO
Редовна цена
-35%
178,99 лв Цена 116,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Едно от най-важните неща е децата да разполагат с възможността да играят с всички видове играчки и да се включват доброволно в разнообразни дейности. В днешната култура определено има мисли и вярвания за това как трябва малчуганите да се забавляват. 

Обществото очаква от момчетата да използват само колички и конструктори, докато на момичетата разчитат за употребяването на кукли и костюми за преобличане. Реално погледнато това твърдение е изключително грешно, тъй като е нужно и двата пола да обменят знания в тази насока.

Когато става въпрос за играчките на вашето дете бъдете открити. Всъщност колкото и странно да звучи е доста подходящо момчетата от време на време да играят с кукли и обратното момичетата с конструктори. Ключът е, че по този начин се предлагат различни възможности за развитие.

Все пак то е водещо нещо, затова следващият път не категоризирайте принадлежностите според пола, а съобразно техните нива на въздействие, които ще окажат по отношение на процъфтяването на малките.

Независимо как се чувствате относно тези твърдения съществуват продукти, които могат да бъдат специфицирани и за двата пола. Те обикновено са предвидени за деца под петгодишна възраст. Точно такива пък ще откриете със сигурност в онлайн магазинът на Кидсо.

Продуктите им са изцяло за подрастващите мъничета, така че определено ще откриете нещо подходящо. Категорията на която се разполагате в момента е типичен пример за това. Всички стоки в нея са от първокласно качество и висока надеждност.

Разглеждайки страниците ще попаднете на следните продукти :

С тях момчето ви ще разполага с възможността да се възползва от няколко преимущества. Те от своя страна ще спомогнат за развитието на неговата координация, мисловна дейност и креативност, която в края на краищата е водещият талант на децата.

По отношение на сигурността и надеждността ви уверяваме, че се доверявате на най-добрите на пазара. Като цяло Кидсо винаги се старае да предоставя възможно най-добрите артикули от всепризнатите брандове, като – Bildo, Avengers, Amaya и много други.

Компаниите от своя страна възпроизвеждат напълно безопасни стоки. За разлика от обикновените такива, различното при тях е, че са сертифицирани с водещи сертификати в това отношение.

В случай, че се нуждаете от повече информация за даден продукт можете напълно свободно да се свържете с екипът на Кидсо. Те са готови да окажат всякакво съдействие и помощ.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими