Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

87 лв. 88 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Кънки

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Свързани блог публикации

Лятото е сезонът за активни спортни упражнения, за каляване и развитие на детската мускулатура.
Ролковите кънки носят положителен адреналин и настроение за всички без да има възрастови ограничения.
Карането на кънки е активна дейност, която провокира детето да използва различни мускулни групи-глезени, прасци, бедра, седалище. Докато детето се плъзга върху кънките, движи и ръцете си, за да балансира.

Ето защо карането на кънки развива цялото тяло и помага на децата да поддържат отличен тонус.
Заседналият начин на живот води до трупането на излишни килограми при някои малчугани. Кънките биха им помогнали да изгорят до 400 калории при едночасова интензивна тренировка.

Ролковите кънки развиват издръжливостта и стимулират цялата сърдечно-съдова система, укрепват сърцето, раздвижват кръвообращението и притока на кислород.
За разлика от други спортове, карането на кънки щади ставите и сухожилията благодарение на „плъзгането“ върху колелцата. Липсата на опасни маневри /например скокове/ учи децата да съобразяват скоростта на придвижване, а така да минимизират опасните падания и травми.
На кънките децата усвояват различни техники на движение, което подпомага тяхното равновесие и координация. Малчуганите развиват гъвкавостта и рефлексите си.
Карането на кънки носи свобода и  усещане за сила, децата се отърсват от ежедневния стрес, който неминуемо им се отразява.
Малчуганите могат да практикуват карането със семейството и с приятели. Социализацията ги учи да споделят, да усъвършенстват своя речников запас, да се радват на детството и веселата компания на своите близки.
Кънките, нещо колкото полезно, толкова и естествено аеробно движение, несъзнателно “преподават“  ценни житейски уроци – на положително отношение, смелост, дисциплина, решителност.

Те променят нагласите на децата към повече целеустременост и самочувствие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими