Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 240 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Дървени играчки

Показани са 1-20 от общо 67 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Дървените играчки имат много предимства.   Най-важното е, че дървените играчки могат да научат децата Ви на много неща , които другите играчки не могат.  Това са класически играчки , които в наши дни имат своя ренесанс.  Те ангажират вниманието на детето със занимания имащи образователен характер, развиват фантазията и забавляват детето

Дървото е дълготраен материал .  Тези играчки не могат да бъдат счупени от детето.  Сравнени с масовите пластмасови играчки те са много по-здрави и много рядко могат да бъдат счупени. Голяма част от играчките направени от дърво са ръчна изработка.   Това ги прави много по-качествени и изработени с усет към детайлите. Не на последно място дървените играчки са не просто по-здрави , но и по-безопасни.  Те имат по-малко дребни части и по-трудно се чупят.  Това намалява рисковете от нараняване или поглъюане на малки части от играчката.

Дървените играчки са по-прости .  Те нямат звуци, не мигат и светят.  Вместо детските сетива да са претоварени със звуци и светкини, детето е поставено в ситуация да използва собствената си фантазия.  Детето ангажира собствения си интелект и въображение , вместо пасивно да приема информацията за околния свят от обикновена играчка.

Повечето дървени играчки са произведени от дървета, отглеждани по устойчиви методи.  Това са гори, създадени по изкуствен пъти залесени с дървета, които растат по-бързо.  Тези играчки са биоразградими. Тези факти ги правят много по-безвредни за природата спрямо алтернативните им пластмасови играчки.

Дървените играчки развиват фините двигателни умения, фантазия, координация .  Децата стават по-сръчни.  Придобиват верните усещания за сила, баланс и координация.  Те трябва да използват въображението са за да играят или сглобяват тези играчки.

По правило дървените играчки са по-евтини от пластмасовите си алтернативи.  Това ги прави и по достъпно решение за родителите.

Свързани блог публикации

Оригиналните дървени играчки, които се намират на страницата на магазина, ще впечатлят всяко дете със своя дизайн, функции и специфични особености.

Прекрасните модели със семпъл дизайн на колела за баланс, кончета за люлеене и проходилки, съчетават възможността от забавна игра със развиване на важни умения за баланс и стимулиране на двигателните умения на децата.

За стимулиране на фината моторика Kidso предлага атрактивни модели на конструктори и мозайки на дървени пътечки, детски пожарни станции, градове, лабиринти, комплекти мебели за къща и други предложения. Чрез редене и сортиране на блокчета и други дървени елементи, децата ще изградят представа за геометричните форми, ще развият добра координация и важни социални умения, когато споделят колективна игра.

Интересен способ за разгръщане на въображението и проява на лични заложби са дървените музикални инструменти, мини кухни, дървени дъски за рисува и други. С тяхна помощ децата ще съумяват да ползват комбинация от сетива като око-ръка, ще подобрят паметта си и ще развият своята креативност.

За изграждане на многопластовото и логическо мислене може да заложите на цветните зарове, пирамиди за нареждане и дървени сметала. Те ще запознаят децата с цифрите и безкрайните възможности на математиката под формата на забавно редене и смятане.

Тези, и всички други развлекателни играчки за стимулиране на когнитивните и физически способности на децата, са изработени от висококачествени дървени материали, съобразени с установените норми и изисквания за стандарт. Те са подходящи за деца над 2-годишна възраст и са изработени от световни марки, целящи всестранно развитие като SES, Mamatoys, Hasbro, Dino toys и други брандове, неотстъпващи по качество и визия.

Дизайнерски поднесените предложения ще впечатлят всеки малчуган със своите цветове и апликации на любими герои и животни. Те са създадени с обезопасени форми, подходящи за детските възможности и умения..

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими