Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

189 лв. 229 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Фотоапарати

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Изборът на най-добра камера за дете изглежда лесна задача, но е толкова трудно, колкото би бил изборът на фотоапарат за възрастен.  Основният критерий е фотоапаратът да е лесен за използване и да е интуитивен .  В зависимост от възрастта на детето ще търсите камера, която е по-скоро играчка или фотоапарат с повече функции и развива у тях умения. Друга гледна точка е дали има смисъл да инвестирате в нещо с повече функции (детето Ви има траен интерес) или просто купувате евтина играчка.  Напоследък моментните снимки се връщат на мода – детето Ви може да предпочете апарат с моментни снимки или да пожелае цифров фотоапарат.

Фотоапаратите за деца могат да се разделят на няколко вида: Детски фотоапарати – интуитивни, лесни за употреба, с големи копчета и често със защитно покритие против вода, замърсявания, надрасквания и удари. Моментни камери – фотоапарати, които печатат снимките незабавно. Те са много забавни за децата. Семейни фотоапарати – това са стандартните камери от среден клас, които са подходящи, както за дете, така и за семейството. Фотоапарати за деца с траен интерес към фотографията – това са отново камери, произведени от традиционните производители за фотоапарати, имат повече функции, но в същото време не са твърде скъпи.

За да има смисъл и да разбира заниманието, детето има нужда от няколко основни умения: Физическа сила да държи апарата стабилно – за да може да направи снимка на фокус детето трябва да може да държи апарата без да го клати; Основно чувство за разстояние – разбирането на понятието дистанция позволява на детето да снима; Детето трябва да може да чете и разбира цифрите . Така то ще може да осмисля и използва основни настройки на фотоапарата. Най-ранната детска възраст, в която апаратът е смислена играчка е около 5 години.

Свързани блог публикации

Фотоапаратите на Sony ще ви донесат усещането за професионалист, изпипал своите снимки до съвършенство.

Модели имат вграден фокус, като имат опцията и за панорамна снимка. Освен че с него ще може да правите невероятно изчистени снимки и HD видеа, те имат и парти режим, който комбинира усъвършенстваната светкавица, оптимизира настройките на ISO, експозиция и хроматична интензивност за ярки и ясни кадри. Оптичният SteadyShot намалява ефектите на малките движения и измества елементите на обектива, за да компенсира, като поддържа всяко статично изображение ясно.

Моделите разполагат със следните параметри:

 • 20.0 MPx резолюция
 • ZEISS обектив с 6 или 8-степенно оптично приближаване
 • слот за карта памет –SD/SDHC/MEMORY STICK DUO
 • Цифрово приближаване -12 X ISO 100-3200/ 12 X ISO ISO 80-3200
 • Super HAD CCD
 • Тип на сензора 1 /2. 3( 7,76 мм)

В комплекта са включени много аксесоари като:

 • акумулаторен пакет батерии (NP-BN)
 • адаптер за променлив ток ( AC-UB 10C/UB10D)
 • мулти USB  кабел
 • каишка за китка
 • ръководство за работа
 • кабел за електрозахранване с променлив ток

Дизайнът на Sony е стилен, изчистен с нематиран, метален оттенък. Може да избирате атрактивен сребърен, черен, розов и виолетов модел, с който да запечатвате важни спомени, събития и вълнуващи моменти. Sony ви дава възможност да изразите своите творчески и креативни умения за заснемането на цветна, пълна с емоции и личен почерк снимка.

Този продукт е изключително подходящ и за подарък на скъп за вас човек с влечение към фотографирането. Този личен жест от ваша страна ще зарадва притежателя му и ще му помогне да развие своите умения за снимане. Това е едно малко бижу, което ще създаде висококачествени и ясни картини с перфектни цветове и ефекти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими