Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 6 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Роботи

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)
Робот, 6 см. Koopman 298049
Trustpilot stars

Робот, 6 см.

Koopman
Редовна цена
-40%
9,99 лв Цена 5,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Децата обичат роботите.   Голяма част от тях гледат на роботите като на играчки.  Друга част от децата проявяват интерес да учат с помощ от роботи.   Ясно е, че роботите са устройството, което размива границата между игра и учене.

В модерния свят децата се „сблъскват“ с роботи по много и различни начини.  Гледат ги ги в анимационните филми, виждат ги по телевизията във филмите за сглобяването на автомобили, намират ги в детските магазини.  Въпреки, че роботите още не са част от домакинствата , те улавят вниманието на децата. В по-ранна детска възраст децата децата играят с готови, по-елементарни роботи, а с напредването на уменията им и задълбочаване на интереса преминават към по-сложни и програмируеми роботи.

Роботите, които сглобяваме сами и по-късно програмираме помагат децата да развият логическото си мислене и да подобрят уменията си за решаване на проблеми.   Децата развиват по-добри когнитивни способности, докато изграят с роботи. Комплект за изграждане на робот учи децата как частите се сглобяват в едно и заработват заедно.  Роботите представят на децата практическата страна на математиката – мерките, разстоянията, формите и изчисленията позволяват на робота да изпълнява определени задачи.   Програмирането на елементарни задачи е предизвикателство и отново провокация към точното мислене и математическия подход на детето.

Има много умения, които детето може да усвои при играта с роботи.  Роботът може да: подобри координацията и двигателните умения критичното мислене и много други способности на детето Роботите, които изискват сглобяване развиват сръчността на ръцете .  Те ще им помогнат да се научат как да разбират и изпълняват инструкции и алгоритми, подобряват аналитичното мислене.  Работата с приятели или родители по асемблирането на робота учи децата как да работят като част от екип.

Подходящата възраст е много важна .  Важно е играчката да заинтригува детето и да развива комплексно уменията му.  Ако роботът е под неговите умения, детето ще се справи с предизвикателството бързо и лесно ще загуби интерес .  Ако пък „машината“ е неразбираема и сложна за детето е възможно това да го откаже. Качеството трябва да е добро.  Никой не желае роботът да се разпадне след няколко дни игра.  Избирайте играчки, които да са солидни и да не се чупят лесно в детските ръце. Естетиката и интереса трябва да не се пренебрегват.  Ако детето не се интересува от оръжия, боен робот няма да го заинтригува.  В допълнение ако роботът не Ви харесва по някаква причина, не го купувайте.  Това, което дава на детето да играе, възпитава у него усещане за красиво и грозно.

Свързани блог публикации

Kidso гарантира невъобразимо забавление със закачливите модели на електронни роботи за деца. Те са снабдени със забележителни функции и са технологии, които ще вдъхновят децата да играят  по нов и увлекателен начин. Те са чудесна идея за подарък, с който ще отворите скрита врата към вълнуващи приключения.

Предназначени за деца над 5-годишна възраст, роботите са лесни за управление с предоставените инструкции за употреба, които ще помогнат на децата да си изградят сами електрониката и програмирането на роботите.

Затова може да зарадвате вашето дете с робот Кученце, което може да научи 12 различни трикове чрез гласови команди. Може да заложите на забавен модел робот, който има вграден интелигентен сензор за отчитане на препятствия или на модел за програмиране.

Тази оригинална идея ще ви позволи да управлявате робота както искате като му зададете различни забавни действия. Заедно с куп приятели може да откривате заровени съкровища или да се отправите към други предизвикателства.

С помощта на тези закачливи технологии, децата ще усвоят основни принципи на програмирането. Чрез самостоятелно сглобяване ще подобрят своите двигателни умения и ще разберат как е устроен робота и с какви приложения си служа, за да изпълнява своите забележителни функции.

Дизайнът на роботите с емблематични форми и роботизирани гласове ще впечатли всеки малък запалянко по съвременната технология. Те разполагат със LED светодиоди и много атрактивни визии, а техните разнообразни режими на игра чакат да бъдат открити от вас с много вълнение.

За да създадат тези научни комплекти по електроника, марките са вложили своите проучвания и много усилия за изграждане на атрактивна, детска играчка. Това са Silverlit и Clementoni, които гарантират часове на забавление без край с приятели вкъщи или навън. Обучителния характер, който играчките носят, ще се отрази благоприятно на потребностите на всяко дете, което ще инициира забавни колективни игри.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими