Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
3 лв. 260 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Играчки по професии

Показани са 1-20 от общо 144 артикул(а)

Ако вашето дете си мечтае за професия, може още сега да сбъднете мечтата му. Вземете му играчка, която е не само супер забавна, но и ще разшири кръгозора му. Детските играчки по професии помагат на децата да научат полезни неща за професиите в реалния живот, и да усвоят редица полезни умения, забавлявайки се с часове.

В онлайн магазин Kidso имате богат избор от детски играчки по професии, като например строител, доктор,полицай, майстор, готвач, фризьор, художник и други видове професии за момчета и момичета, които подаряват вълнуващи емоции на децата и развиват ума им.Играчките са предназначени за деца над 3 годишна възраст. Играейки с тях те едновременно се забавляват и развиват общата си култура. Играчките от този тип развиват детското въображение, тренират сръчността и креативността и му помагат също така да научи полезни неща за заобикалящия го свят и ежедневието.

Продуктовият асортимент на Kidso включва огромно разнообразие от играчки по професии: бетоновози, камиони, работни инструменти и маси, полицейски участъци, комплекти за кухня 2-в-1 и приготвяне на различни видове храни, модерни цели детски кухни и отделни кухненски уреди ,колички за кафе, комплекти за цветни кичури, комплекти за грим, фризьорски салон, комплекти за фокуси маси за рисуване и столчета, и много други. Комплектите играчки по професии имат красив реалистичен дизайн и се харесват на всяко дете.

Някои са тематични (имат щампи изобразяващи любими детски герои от популярни филмчета). Към някои комплекти играчки по професии има и допълнителна удобна чанта за лесно пренасяне.Комплектите играчки по професии са лесни за сглобяване и гарантират много забавление на вашето дете. В детските играчки по професии няма да намерите опасни елементи и вредни вещества за здравето на вашето дете. Играчките са лесни за поддръжка и съхранение. Някои играчки се предлагат в комплект с две сменяеми батерии.

Към играчките има също добавени инструкции за употреба зададени от производителя, които е препоръчително да се спазват.

Магазинът предлага детски играчки внос от Турция,Полша, Испания,Гърция, изцяло от утвърдили се в производството марки като Bildo, Dino Toys,Barbie, Frozen, Chicos,Mamatoyz, Koopman, чийто качество говори само по себе си. 

Продуктът е добавен към желани продукти