Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 163 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки по професии

Показани са 1-20 от общо 153 артикул(а)
Малка кухня Frozen 25518
Trustpilot stars

Малка кухня

Frozen
Редовна цена
-40%
34,99 лв Цена 20,99  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките ПРОФЕСИИ помагат на детето да опознае света, учат го как да се грижи за околните и му показват как функционира обществото като цяло . С тяхна помощ то разширява своя кръгозор и научава по метода на играта основни характеристики на различните занятия и професии – строител, лекар, инженер, готвач, медицинска сестра, домашен майстор и др.  Тези комплекти могат да бъдат много полезни и за конкретни ситуации. Например ако на вашето момченце или момиченце му предстои да се лекува в болница или да му бъде направена някаква манипулация, играта на „Чичо доктор“ ще му помогне да преодолее по-лесно стреса от досега с непознотото . 

Съществуват мнения, че играчките могат да повлияят върху по-късния професионален и житейски избор на детето , но към този момент няма категорични доказателства за това. Не е потвърдено, че играта с кукли или кухненски комплекти ще попречи на момиченцата да се занимават по-късно с математика или химия например, нито че за момченцата е „неподходящо“ или „неестествено“ да готви. Играчките са универсално средство за забавление и развитие, така че не бива да бъдат разделяни по полов признак на „момчешки“ и „момичешки“. 

Разделението на момичета и момчета, особено при по-малките, не е силно изразено и е напълно нормално да проявяват взаимен интерес към вещите си. Много психолози считат, че ако едно дете има на разположение всякакъв вид играчки (без разделение по полов признак), това ще доведе единствено да подобряване на фината му моторика и по-бързо развитие.

Играчките осигуряват допълнителни гледни точки в конкретната ситуация и развиват фантазията. Например ако едно момче поиска да „излекува“ влакчето си, за целта може да използва различни лекарски принадлежности. 

Най-подходящо е да го направите, когато е навършило 3 – 4 години, тъй като приблизително тогава децата спират да слагат всичко в устата си и няма опасност да погълнат някой по-дребен елемент. Все пак, когато купувате комплект с инструменти или прибори за определена професия , би било добре да се съобразите с подходящата възраст, посочена на опаковката.

Ако вашето дете си мечтае за професия, може още сега да сбъднете мечтата му. Вземете му играчка, която е не само супер забавна, но и ще разшири кръгозора му. Детските играчки по професии помагат на децата да научат полезни неща за професиите в реалния живот, и да усвоят редица полезни умения, забавлявайки се с часове.

В онлайн магазин Kidso имате богат избор от детски играчки по професии, като например строител, доктор,полицай, майстор, готвач, фризьор, художник и други видове професии за момчета и момичета, които подаряват вълнуващи емоции на децата и развиват ума им.Играчките са предназначени за деца над 3 годишна възраст. Играейки с тях те едновременно се забавляват и развиват общата си култура. Играчките от този тип развиват детското въображение, тренират сръчността и креативността и му помагат също така да научи полезни неща за заобикалящия го свят и ежедневието.

Продуктовият асортимент на Kidso включва огромно разнообразие от играчки по професии: бетоновози, камиони, работни инструменти и маси, полицейски участъци, комплекти за кухня 2-в-1 и приготвяне на различни видове храни, модерни цели детски кухни и отделни кухненски уреди ,колички за кафе, комплекти за цветни кичури, комплекти за грим, фризьорски салон, комплекти за фокуси маси за рисуване и столчета, и много други. Комплектите играчки по професии имат красив реалистичен дизайн и се харесват на всяко дете.

Някои са тематични (имат щампи изобразяващи любими детски герои от популярни филмчета). Към някои комплекти играчки по професии има и допълнителна удобна чанта за лесно пренасяне.Комплектите играчки по професии са лесни за сглобяване и гарантират много забавление на вашето дете. В детските играчки по професии няма да намерите опасни елементи и вредни вещества за здравето на вашето дете. Играчките са лесни за поддръжка и съхранение. Някои играчки се предлагат в комплект с две сменяеми батерии.

Към играчките има също добавени инструкции за употреба зададени от производителя, които е препоръчително да се спазват.

Магазинът предлага детски играчки внос от Турция,Полша, Испания,Гърция, изцяло от утвърдили се в производството марки като Bildo, Dino Toys,Barbie, Frozen, Chicos,Mamatoyz, Koopman, чийто качество говори само по себе си. 

Продуктът е добавен към желани продукти