Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

14 лв. 260 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Готвач

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Това са комплекти от кухненски уреди, печки, кухни или посуда , които представят как се приготвя храна. Интересен феномен е, че все по-често и малки момчета проявяват интерес към игрите на готвач. Обяснение за това е, че все повече мъже готвачи стават знаменитости благодарение на социалните мрежи и телевизията.

Докато децата растат, техния модел за подражание са възрастните. Често посредством такива игри те ги имитират. По този начин те се чувстват значими и пълноценни. В играта си те по безопасен начин правят нещата, които правят големите. Подобни занимания помагат на децата да съзряват по-бързо емоционално.

Повечето от играчките по професии - готвач са предвидени за деца на възраст над 3 години.  Всяка такава играчка по професии - готвач има отбелязано на опаковката препоръчителна възраст. Същите възрастови препоръки ги има записани в инструкциите за употреба на производителя.

Винаги следвайте инструкцията за употреба предоставена от производителя. Всичките кухненски уреди и инструменти са безопасни – печките нямат висока температура, ножовете не са остри, тенджерите и тиганите не са тежки и метални, чашите не се чупят. Въпреки това не оставяйте детето без надзор и преди игри го инструктирайте как би трябвало да използва играта. Най-често децата играят заедно. Тъй като готвенето у дома е ежедневно, малките деца говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от големите. По тази причина кухните и играта на готвачи предполагат колективни занимания.

Това е начин за общуване и сближаване помежду им. Така те ще покажат начина как се приготвя храната за семейството. Ако малкото момиче се увлече по това занимание, то по-късно децата ще играят помежду си, ще променят игрите си и ще ги доразвиват готвенето по свой начин всеки път.

Свързани блог публикации

Тези прекрасни прототипи на кухни и кухненски комплекти ще превърнат вашето дете в малък професионалист готвач.

Страницата на магазина предлага иновативни модели, които ще изпълнят желанията на децата да се впуснат в приготвянето на любими храни под формата на забавни занимания. Вече няма да се притеснявате за безопасността на детето, което винаги намира някой непозволен уред във вашата кухня. Така то ще има свой личен кът, в който да твори и да развива своето въображение и креативност.

Може да избирате между прекрасни кухненски сетове с:

  • прибори
  • сервизи
  • модерни кухни с много модули, светлини и звукови ефекти
  • комплекти за пица и сладкиши,
  • барбекю
  • чаени сетове
  • колички за пазаруване и много други атрактивни комплекти

С тяхна помощ децата ще усвоят важна познавателна информация за приложението на кухненските прибори, ще стимулират своята фина мотори и координативните си умения чрез нареждане, готвене и сортиране на хранителни стоки.

Аксесоарите, които са поместени в игралните комплекти са много реални и с интересен дизайн като микровълнови печки, фурни, котлони с аспиратори, мивки и други уреди, хранителни продукти и прибори  за готвене и сервиране. Те изразяват свойствен характер на любим анимационен герой или проектират класически модели на кухненско оборудване.

Тези предложения са прекрасен подарък за момче или момиче над 2-годишна възраст и ще изпълнят неговата игра със забавни творчески моменти, смях и кулинарни приключения.

За изработка на моделите са използвани висококачествени дървени, пластмасови и други материали, които не оказват вредно влияние върху детското здраве. Те са съобразени с детската възраст то са приложими единствено за игра. Предоставени са от световни лидери, изработващи безопасни играчки за деца като Frozen, Chicos, Mochtoys, Bildo и други марки, съчетаващи възможността от безгрижна игра със стимулиращи сетивата занимания. Те се придържат към световните директиви за качествена изработка и са еталон за визия и стил в международен аспект.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими