Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

8 лв. 56 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Строител

Показани са 1-11 от общо 11 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момчетата те са най-често автосервизи, писти , комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

За любителите на строенето Kidso предлага забавни модели на играчки, с които да товарите и транспортирате вашите инструменти и прибори. Забавните камиони с ремаркета, товарни камиони, фадроми, строителни и товарни  камиони  и много други комплекти на работни екипи ще впечатлят всеки малчуган и ще му предложат безценни часове на интересна игра.

Тези играчки са подходящи, както за забавления вкъщи, така и навън, където детето ще може да пренася различни товари като пясък, камъчета или други по-малки превозни средства. Те са цветни, весели и ще впечатлят всяко дете със своя интересен дизайн. Товарните и строителни камиони са с приспособени  подвижни ремаркета, които могат да се свалят, с подвижни гребла, пространства за отпадъци, кофи и спрямо дела с дистанционно управление с обхват до 5 метра.

Прекрасните детайлна изработка на метални или пластмасови конструкции са изработени от висококачествени материали, абсолютно безвредни за детския организъм и среда. Играчките са подходящи за употреба от деца над 9-месечна възраст и ще намерят своето забавно приложение под формата на интересна, ролева игра.

Децата ще се превърнат в майстори строители, от които зависи издигането на висока пясъчна кула или ще пренасят ценен товар към някое скривалище. С помощта на конструкторите, децата ще развиват вродените си умения за сръчност и координация и ще засилят уменията си за наблюдение.

Изработката на играчките се базира на безвредни материали с обезопасени форми и детайли. Те са подходящи за всеки пол и могат да служат като интригуващ подарък, с който ще зарадвате вашето любопитно съкровище.

Създадени са от световни марки, грижещи се за правилния детски напредък като Silverlit, Mochtoys, Dino toys и други разпознаваеми имена в направата на качествени играчки за забавление и развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими