Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 33 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Строител

Показани са 1-12 от общо 12 артикул(а)

За любителите на строенето Kidso предлага забавни модели на играчки, с които да товарите и транспортирате вашите инструменти и прибори. Забавните камиони с ремаркета, товарни камиони, фадроми, строителни и товарни  камиони  и много други комплекти на работни екипи ще впечатлят всеки малчуган и ще му предложат безценни часове на интересна игра.

Тези играчки са подходящи, както за забавления вкъщи, така и навън, където детето ще може да пренася различни товари като пясък, камъчета или други по-малки превозни средства. Те са цветни, весели и ще впечатлят всяко дете със своя интересен дизайн. Товарните и строителни камиони са с приспособени  подвижни ремаркета, които могат да се свалят, с подвижни гребла, пространства за отпадъци, кофи и спрямо дела с дистанционно управление с обхват до 5 метра.

Прекрасните детайлна изработка на метални или пластмасови конструкции са изработени от висококачествени материали, абсолютно безвредни за детския организъм и среда. Играчките са подходящи за употреба от деца над 9-месечна възраст и ще намерят своето забавно приложение под формата на интересна, ролева игра.

Децата ще се превърнат в майстори строители, от които зависи издигането на висока пясъчна кула или ще пренасят ценен товар към някое скривалище. С помощта на конструкторите, децата ще развиват вродените си умения за сръчност и координация и ще засилят уменията си за наблюдение.

Изработката на играчките се базира на безвредни материали с обезопасени форми и детайли. Те са подходящи за всеки пол и могат да служат като интригуващ подарък, с който ще зарадвате вашето любопитно съкровище.

Създадени са от световни марки, грижещи се за правилния детски напредък като Silverlit, Mochtoys, Dino toys и други разпознаваеми имена в направата на качествени играчки за забавление и развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими