Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 5 лв.

Войник

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Всяко дете е една Вселена . Следвайки неговите интереси и разумни желания, ще му помогнете да обогатява своя кръгозор и личностни качества. „Войнишките“ игри превръщат малкия смелчага в отговорен и концентриран изпълнител на собствените си мечти.

Интересът към играчки от дадена професия обогатява комуникативните, когнитивни и емоционални качества на детето. В процеса на игра опознава спецификите и характеристиките на конкретната „работа“, учи се на уважение и правила. Такъв подарък ще зарадва детето и ще му осигури дълги часове пълноценна игра.

Специалистите по детско здраве и развитие препоръчват да подарите на вашия любопитен малчуган такъв комплект, след като навърши 3-4 годишна възраст. Тогава стават по-съзнателни и отговорни.

„Мамо, като порасна искам да стана полицай!“, „А аз – лекарка!“

Колко често всеки родител е чувал подобни амбициозни реплики от децата си…

В своите игри те пресъздават реалния свят на възрастните. 

Играчките по професии често са сполучливо копие на оригиналните. Това помага на детето да опознае света, учи го как да се грижи за околните, показва му как функционира обществото като цяло.  

В процеса на игра малчуганите разширяват своя светоглед и изучават типични характеристики на различните професии – доктор, козметик, готвач, полицай, пожарникар, строител, фризьор. 

А колко от вас, скъпи деца, искат да са смели и силни като войниците?

В онлайн магазина на КИДСО ще откриете аксесоари и истински униформи, в които достойно ще заблестите като истински войник. Впечатляващо, нали!

С какво помагат на децата игрите на войници, които маршируват, или на „стражари и апаши ? 

Забележете колко прецизни искат да са в движенията си малчуганите, имитирайки своите герои на деня. Така те развиват фината моторика и обогатяват комуникационните си способности. 

„Професионалните“ комплекти стимулират когнитивните възможности на децата. Специалният им дизайн провокира въображението, защото е максимално  близък до оригиналните функции и характеристики на професията-войник. 

Влизането в „роля“ поощрява артистичността на малките „професионалисти“, те сами поставят и решават своите „проблеми“.

Според редица консултанти по детско здраве, игрите по професии и социални роли не само забавляват и развиват децата, но могат да имат връзка с бъдещата им кариерна ориентация.

Да притежава морални ценности и физическа издръжливост, да помага на околните, да си измисля „мисии“, да „служи“ на  своите родители или приятели в ролята си на войник – детето трупа трайни знания, защото игрите са забавни и носят силен емоционален заряд. 

Колкото и различна да е– всяка игра по професии си има своите специфики. В крайна сметка децата в хода на играта подобряват уменията си за вземане на решения, стимулират креативното и творческо мислене, разширяват разбирането за причинно-следствени връзки.

Да бъдеш войник е престижно и отговорно, нали!

Малчуганите започват да уважават професията, общуват активно, изразяват чувствата си в зависимост от конкретната ситуация, подражават на успешни и доказали се професионалисти.

Оставете детето да мечтае! Така инвестираме в тяхното бъдеще – децата стават силни и борбени личности, които знаят какво искат и как да го постигат.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими