Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

140 лв. 140 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Джаги

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Настолните игри са предпочитани, както от възрастни, така и от деца. Тяхната практичност е невероятна, а забавлението, което предоставят е повече от незабравимо. Обзалагаме се, че когато сте били малки и самите вие сте разполагали с такъв комплект.

Защо пък да не притежавате още един, който да бъде изцяло за вашето дете ? Подаръкът определено ще го изненада и възхити. Представяйки му този вид игра неговият кръгозор ще се разшири значително и вие със сигурност ще засилите неговото адекватно развитие.

Типичен пример за настолна игра са джагите. Те са популярни сред семействата в продължение на няколко десетилетия. Компактното устройство представлява мини футболно игрище с известната разлика, че се практикува от само четирима човека. Веселието е гарантирано с този комплект, така че непременно му обърнете внимание.

Преди да се впуснете в хаотично закупуване обаче е нужно да се уверите дали вземате възможно най-добрият избор. Все пак пазарът на китайската стока е огромен и днес е много по-възможно да вземете некачествен продукт от колкото качествен. Ето защо ви съветваме да проверявате винаги вашият източник.

От ваша страна, посещавайки онлайн магазинът на Кидсо тези проверки са напълно излишни. Причината за това е, защото те предоставят само и единствено надеждни играчки, които са собственост на топ марки,доказали се на световните сцени. В конкретната категория на която сте се спрели ще намерите точно това.

Представяме ви масата за футбол, чиито производител е известният бранд – Chicos. Универсалната джаджа е предназначена за всички подрастващи малчугани над 3 години. Нейният размер и удивителен, а сглобяването е повече от елементарно. Повече информация относно него ще откриете в кутията.

Като цяло производителят е използвал висококачествен пластмаса и олекотен метал в производството на джагите. Това не се отнася само за конкретният артикул, но и за всички други налични стоки, които ще откриете в категорията. Семейните събирания вече ще бъдат съвсем други, благодарение на иновативната играчка.

За успокоението на всички родители е важно да ви уверим, че продукта е изграден според всички норми на Европейският съюз. Това означава, че е напълно безопасен за експлоатация от деца. В случай че имате още въпроси относно това ви съветваме да се свържете с нашият екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими