Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 152 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нови играчки по спорт

Показани са 1-20 от общо 63 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Много спортове изискват по-големи пространства – зала или игрище за практикуване на определен спорт. Играчките са „свили“ приложението на всеки вид спорт до домашни условия – с тях тези занимания могат да се упражняват в двора, в стаята или на плажа. Професионалното спортно оборудване е направено по-тежко и по-голямо . То е предвидено да отговаря на определени стандарти по размер, по здравина и т.н. Играчките за спорт са адаптирани да отговарят на по-малко изисквания , но са компактни (лесно се пренасят, разглобяват и сглобяват), по леки са и са по-достъпни като цени.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

„Спортът за един мирен свят”. Ние бихме казали „И за един пълен със здрави деца свят”. Като залагате на различните пособия от страницата на магазина, вие залагате на здравето, усъвършенстването и развитието на способностите на вашето дете.Чрез атрактивните уреди за игра ще подарите на своето момиче и момче вълнуващи изживявания, безкрайно веселие и щастливи моменти, споделени с приятели.

Прекрасните топки от различни колекции, подходящи за футбол, волейбол и баскетбол са приспособени за употреба на всякакви терени наоткрито и ще зарадват вашия малък спортист от сърце. Превъзходните уреди за художествена гимнастика като топки, бухалки, обръчи, въжета и ленти ще удостоят вашата малка грация с възможността от невероятни тренировки и красиви съчетания. За пораснали деца над 6 и 7-годишна възраст, магазина разполага с върховни уреди за игра и улични спортове като скейтбордове и  кънки за върховни трикове и знаменити състезания. Те са изработени от специални материали за стабилна основа и устойчивост от натоварване със свеж и атрактивен дизайн. Ако пък се запътите към плажа с морските забави, може да заложите на пъстрите фризбита, с които жегата ще се превърне във въздушно съревнования за най-скоростен изстрел.Вкъщи забавленията няма да спрат и заради нашите предложения на въздушната футболна топка с дизайн на световноизвестни отбори. Тя ще впечатли всеки запалянко с начина си на движение с помощта на батерии и атрактивна футболна врата, която се задейства чрез мрежата, когато има попадение. Футболната маса, която е страхотна идея за подарък, пък е страхотна за създаване на собствена футболна игра у дома.

Идеята, вложена в продуктите обхваща цялостното детско развитие, свързано с подобряване на двигателните умения, физическия прогрес и комуникативните способности. Те дават възможност за развитие на въображението и проява на личната креативност. Създадени са с подбор на висококачествени материали, подходящи за деца над 2-годишна възраст от Amaya, Chicos,Koopman и други производители за щастливо детство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими