Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

34 лв. 115 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Ролери и кънки

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Кънките и ролерите са прекрасен начин да разнообразите ежедневието на вашето дете. То ще се влюби във възможността да практикува свободното си пързаляне сред природата, в междуградските алеи и с приятели.

Подхдящи за употреба върху равна повърхност, пособията за пързаляне са изработени от висококачествени материали, които издържат при сериозно натоварване. Снабдени са с полумеки обувки с PP рамка и колела с лагери, изработени от PU и PVC материал за по-лесно усвояване на скоростта. Те са прикрепени към рамката на обувката с метални компоненти за здравина и стабилност.  Вашето дете ще упражнява контрол върху интензивността на скоростта и засилването, а с помощта на спирачка ще може да стопира движението и да спре, когато пожелае. Моделите се обуват удобно чрез двойно подсигурени катарами и връзки, които идеално пасват на размера на ходилото и глезена, като някои модели разполагат със система, която регулира размера на 4 етапа.

Изпробвайки собствените си умения на баланс и правилна координация с помощта на атрактивните ролери и кънки, децата ще стимулират развитието на двигателните си функции. Когато се налага да избират терен и посока на движение,у децата ще се инициира многопластово и логическо мислене. А когато карат в гупа с приятели, ще подобрят комуникативната си ловкост и  ще разширят речевите си познания. Това средство гарантира проява на изобретателния дух на децата, на тяхното въображение и креативност.

Дизайнерски изработените модели изразяват свежата визия на Amaya, компания, която създава предизвикателни пособия за игра и развитие. Вълнуващите цветови съчетания са подходящи за момчетата и момичетата, които искат да усетят прилива на свобода и да узнаят собствените си възможности.

За придирчива пезопасност е необходимо да наблюдавате детето си, поне в първите етапи на практикуване. А за необходимите размери на моделите, магазинът е предоставил конкретна таблица.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими