Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 70 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Тенис на корт и маса

Показани са 1-19 от общо 19 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са най-често уреди или оборудване свързано с определен спорт . Те са пригодени за практикувене на съответния спорт по забавен начин под формата на игра.

Играчките са предвидени да са занимателни. Те под формата на игра и позабавен начин представят състезателните елементи от определения спорт. Играчките са създадени за деца в определена възраст, която обикновено е по-малка от нормалната възраст, на която се практикува определен спорт. Така децата успяват да практикуват спортните занимания с уреди, предвидени за техните възраст, височина и килограми. Не на последно място играчките за различните видове спорт са по-достъпни като цена. Така без голяма инвестиция можете да откриете дали определен спорт е интересен за Вашето дет е.

Много спортове изискват по-големи пространства – зала или игрище за практикуване на определен спорт. Играчките са „свили“ приложението на всеки вид спорт до домашни условия – с тях тези занимания могат да се упражняват в двора, в стаята или на плажа. Професионалното спортно оборудване е направено по-тежко и по-голямо . То е предвидено да отговаря на определени стандарти по размер, по здравина и т.н. Играчките за спорт са адаптирани да отговарят на по-малко изисквания , но са компактни (лесно се пренасят, разглобяват и сглобяват), по леки са и са по-достъпни като цени.

Едното не изключва другото. Препоръчва се да се използват спортни играчки от ранна детска възраст.  Така децата усъвършенстват координацията си, подобряват двигателната си култура и се научават на работа в еки п (с играчки за колективни спортове). Не на последно място те научават правилата на спортовете, основните стратегии в определени спортни дисциплини без това да ги затормозява – случва се в процеса на игра. Родителите от друга страна разбират кои спортове са по-интересни за детето, кои спортове му се отдават по-добре и това им помага да насочат по-точно децата си към определени спортове на по-късен етап. При играта с играчки за различни спортове децата привикват към по-активен начин на живот и се движат по-интензивно. Т е развиват физиката си и привикват към физически занимания на открито. При по-големите деца са създадени играчки за различните спортове, които развиват определени умения или качества , които са необходими за определен спорт. Така освен тренировките, които децата посещават и се упражняват с треньор, те могат да имат и самостоятелни занимания с играчки по различни видове спорт, които да доразвиват определени умения, елементи от играта и т.н. Те са много полезни и за времето, когато децата не могат да отидат на тренировка, но в същото време не искат „да губят форма“.

Свързани блог публикации

Тенисът ще извае от вашето дете един дисциплиниран и отговорен спортист, който освен всичко ще се забавлява без граници чрез този кралски спорт.

Страницата на магазина е снабдена с комплекти и отделни атрибути за тенис на маса и тенис на корт, които ще помогнат за развитие и укрепване на цялостната мускулна система. Като перфектен избор за начинаещи играчи е ракета от 100 % алуминий, която позволява гъвкава технична игра и добре поведени удари. Особено подходящи за деца над 3-годишна възраст и за възрастни любители на спорта са и комплектите за тенис на корт, които включват две хилки и три пинг-понг топчета. За самостоятелен тренинг и въвеждане в тениса като начинаещ играч, магазинът разполага с тенис тренажори и професионални топки Dunlop. Тренажорът се състои от стабилен контейнер, който може да се напълни с вода или пясък и еластично въже с памучна клетка, която предотвратява заплитане. Определеното свободно място, нужно за игра, трябва да бъде между 4 до 6 метра.

Начинанията за игра и спорт с топка се отразяват благоприятно върху цялостното детско развитие. С нейна помощ се усъвършенстват двигателните функции и координативните способности. Децата подобряват своите визуален контрол и  реакции, когато се стремят да достигнат топката и да я насочат с конкретна траектория чрез удар. Осъществяването на спорта с противник изразява колективен дух и важни социални умения. Когато играят заедно, децата подобряват своите комуникативни умения, изграждат спортсментски дух и дисциплина.

Качествената изработка на пособията за спорт и игра се базира на международните директиви за стандарт, като в тях са вложени висококачествени материали каучук, алуминий, памучни компоненти и други.

Създадени са от Amaya, Dino toys и други марки, гарантиращи разнообразно развлечение, съчетано с правилно физическо развитие и укрепване още в ранна възраст.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими