Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 20 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Тенис на корт и маса

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Тенисът ще извае от вашето дете един дисциплиниран и отговорен спортист, който освен всичко ще се забавлява без граници чрез този кралски спорт.

Страницата на магазина е снабдена с комплекти и отделни атрибути за тенис на маса и тенис на корт, които ще помогнат за развитие и укрепване на цялостната мускулна система. Като перфектен избор за начинаещи играчи е ракета от 100 % алуминий, която позволява гъвкава технична игра и добре поведени удари. Особено подходящи за деца над 3-годишна възраст и за възрастни любители на спорта са и комплектите за тенис на корт, които включват две хилки и три пинг-понг топчета. За самостоятелен тренинг и въвеждане в тениса като начинаещ играч, магазинът разполага с тенис тренажори и професионални топки Dunlop. Тренажорът се състои от стабилен контейнер, който може да се напълни с вода или пясък и еластично въже с памучна клетка, която предотвратява заплитане. Определеното свободно място, нужно за игра, трябва да бъде между 4 до 6 метра.

Начинанията за игра и спорт с топка се отразяват благоприятно върху цялостното детско развитие. С нейна помощ се усъвършенстват двигателните функции и координативните способности. Децата подобряват своите визуален контрол и  реакции, когато се стремят да достигнат топката и да я насочат с конкретна траектория чрез удар. Осъществяването на спорта с противник изразява колективен дух и важни социални умения. Когато играят заедно, децата подобряват своите комуникативни умения, изграждат спортсментски дух и дисциплина.

Качествената изработка на пособията за спорт и игра се базира на международните директиви за стандарт, като в тях са вложени висококачествени материали каучук, алуминий, памучни компоненти и други.

Създадени са от Amaya, Dino toys и други марки, гарантиращи разнообразно развлечение, съчетано с правилно физическо развитие и укрепване още в ранна възраст.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими