Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 1338 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Играчки за бебета

Показани са 1-20 от общо 307 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso следи етапите от развитието на детето и държи на жизненоважните потребности за неговия личен и социален прогрес.

С нежна грижа ви предлагаме музикални детски играчки, активни играчки и гимнастики, образователни смартфони, плюшени дрънкалки и много други меки играчки, подходящи за деца от 0+месечна възраст. Те са снабдени с весели аксесоари, нежни мелодии и интерактивни функции, които ще стимулират двигателните умения, ще задействат визуалната и слухова памет на бебето още в ранна възраст. Чрез ярките си цветове и форми на весели животни, децата ще се запознаят с пъстрата гама от цветове.

Триколките, количките за яздене, проходилките с функция люлка и моторите за баланс са прекрасен начин за първите стъпки на вашето будно дете или самостоятелно управление на превозното средство. Те са с широка основа и системи против обръщане и хлъзгане, снабдени с различни музикални звуци и сетове с играчки. С тях децата ще се забавляват, докато стабилизират гръбначния стълб и затвърдят своите двигателни функции. 

За стимулиране на креативността, въображението и многопластовото мислене, Kidso предлага атрактивни модели на творчески дъски за рисуване, конструктори, пъзели  и мозайки, които ще предоставят възможност на децата над 6-месечна възраст да рисуват и конструират различни форми. Така ще се придобият представи за геометричните форми и техните необятни приложения.

Моментите, свързани с поникване на зъбки, могат да се превърнат в истинско забавление с нашите интересни гризалки и чесалки. Освен че стимулират поникването и успокояват раздразнения венец, те забавляват децата с атрактивни форми, цветове и функции.

За изработката на играчките са използвани висококачествени материали, които се позовават на световните директиви и норми за качество. Пригодени за употреба от деца, те изразяват интригуващ дизайн с меки и безопасни форми на анимационни герои и други забавни апликации. Те са дело на експертните марки Zizito, Artesavi, Bebe Due, Kikaboo, Game movil и други създадели на безпогрешни средства за стимулиращо развитие и незаменима игра.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими