Филтриране по

Коли с педали и яздене

Не са открити продукти

Магазин Kidso залага на артикули, които непрестанно стимулират детските способности и техния устрем  да бъдат самостоятелни и щастливи деца.

На страницата може да откриете артикули, които ще са от полза на вашето бебе за неговите стабилни първи крачки. Това са коли, приспособени за бутане и яздене, подходящи за деца след навършване на 10 месеца. Употребата им е с мултифункционални свойства, защото вашето дете може да се вози, придвижвайки се напред с краката, но може и да се използва като удобна проходилка, която да се бута от децата с помощта на удобна дръжка.

Този продукт цели да задвижи и включи всички мускулни единици за прехода от първите стъпки към самостоятелно ходене. Седалката е подвижна и под нея се отваря пространство във вид на багажник за селектиране на различни играчки и аксесоари. Тя има приятни извивки за максимален комфорт и ще осигури удобство, когато детето е седнало и управлява средството.

Воланът е подвижен и това осигурява възможност на вашето дете да направлява своята траектория на движение, като при някои модели той е снабден със забавни мелодии, които се активират с бутони, разположени върху него. Тази идея за самостоятелно управление е нужна за развитието на координацията на детето и неговите възприятия за близки и далечни обекти.

Моделите са проектирани с предпазни стопери против обръщане и ще осигурят стабилно ходене на вашето дете по време на бутане. Освен че служат за необходимата опора за първите крачки, артикулите имат забавен външен вид с атрактивни форми и цветове. Няма начин да не се превърнат в любим атрибут на всяко дете по време на разходка навън или когато се забавлява вкъщи.

Изработени от обезопасени за здравето материали, продуктите следват нормираните правила и са създадени от брандове, които са с дългогодишен  опит в създаването на качествени продукти за бебета и деца като Chicos, Lorelli  и Chipolino.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими