Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 200 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Музикални играчки

Показани са 1-20 от общо 107 артикул(а)
Барабан Goki 262569
Trustpilot stars

Барабан

Goki
Германия
Цена 52,90  лв
В наличност

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Преди всичко трябва да имате предвид, че играта е важен фактор в развитието на детето още от първите му дни.  Музикалните играчки са чудесен избор за всички възрасти – от новородено до по-голямо дете. Първата музикална играчка на бебето е за креватчето , след това идва ред на музикални книжки или играчки, които се натискат и издават звуци, музикални проходилки, микрофони и други. Важно е да обръщате внимание на етикетите , върху които е указана подходящата възраст , за която са предназначени, както и да имате предвид индивидуалното развитие на детето .

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е безопасността . Играчките трябва да са изработени от качествени материали и да бъдат съобразени с възрастовите изисквания – например да нямат дребни части, които детето може да погълне. Препоръчва се в първите месеци звуците да не са много силни, а цветовете да бъдат ярки и контрастни. Материалът, от който е изработена играчката, трябва да бъде приятен на пипане и подходящ за лапане (последното е неизбежно). Винаги купувайте играчки от търговци с доказана репутация.

Неподходящи са тези играчки, които не са безопасни за малкото дете. Препоръчително е да не бъдат плюшени, с дълги влакна или косми. Ако все пак изберете такава, първо се уверете, че на етикета е указано, че е подходяща за възрастта. Острите ръбове също не са препоръчителни за малки деца, както и играчките от много твърд материал или които се разглобяват.

Музикалните играчки, които се прикрепят към бебешкото легълце , са прекрасен избор за първа играчка. В първите си дни бебето различава само силуети, затова е хубаво да заложите на ярки цветове и нежни звуци. Тези играчки почти винаги привличат интереса на малките бебета и увличат тяхното внимание, като с течение на времето, освен че ги наблюдават, те започват и да ги пипат. Звуците, които издават, провокират малкото дете да общува.

Музикалните инструменти са отлично забавление в различните детски възрасти. Те спомагат за развитието на въображението, координацията и моториката. Музикалните инструменти дават възможност на децата да участват в множество ролеви игри – да свирят, пеят и танцуват. Освен това с тяхна помощ бихте могли да откриете от най-ранна възраст наличието на музикални заложби у своето дете.

Преди всичко трябва да имате предвид, че играта е важен фактор в развитието на детето още от първите му дни.  Музикалните играчки са чудесен избор за всички възрасти – от новородено до по-голямо дете.  Първата музикална играчка на бебето е за креватчето , след това идва ред на музикални книжки или играчки, които се натискат и издават звуци, музикални проходилки, микрофони и други. Важно е да обръщате внимание на етикетите , върху които е указана подходящата възраст , за която са предназначени, както и да имате предвид индивидуалното развитие на детето .

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е безопасността . Играчките трябва да са изработени от качествени материали и да бъдат съобразени с възрастовите изисквания – например да нямат дребни части, които детето може да погълне.  Препоръчва се в първите месеци звуците да не са много силни, а цветовете да бъдат ярки и контрастни. Материалът, от който е изработена играчката, трябва да бъде приятен на пипане и подходящ за лапане (последното е неизбежно). Винаги купувайте играчки от търговци с доказана репутация.

Неподходящи са тези играчки, които не са безопасни за малкото дете. Препоръчително е да не бъдат плюшени, с дълги влакна или косми. Ако все пак изберете такава, първо се уверете, че на етикета е указано, че е подходяща за възрастта. Острите ръбове също не са препоръчителни за малки деца, както и играчките от много твърд материал или които се разглобяват.

Музикалните играчки, които се прикрепят към бебешкото легълце , са прекрасен избор за първа играчка.В първите си дни бебето различава само силуети, затова е хубаво да заложите на ярки цветове и нежни звуци. Тези играчки почти винаги привличат интереса на малките бебета и увличат тяхното внимание, като с течение на времето, освен че ги наблюдават, те започват и да ги пипат. Звуците, които издават, провокират малкото дете да общува.

Музикалните инструменти са отлично забавление в различните детски възрасти. Те спомагат за развитието на въображението, координацията и моториката.  Музикалните инструменти дават възможност на децата да участват в множество ролеви игри – да свирят, пеят и танцуват. Освен това с тяхна помощ бихте могли да откриете от най-ранна възраст наличието на музикални заложби у своето дете.

Свързани блог публикации

Музикалните играчки,намиращи се на страницата на Kidso са подходящи за деца над 0+месечна възраст, като има и модели, подходящи за възраст от 3+, 6+, 12+месеца и други възрастови категории.

Те са смесица от разнородни образователни и развиващи методи, с помощта на които вашето бебе ще се сблъска със света под интересен и вълнуващ за него начин. Играчките имат музикални функции с различни звукови ефекти, демо песни, писукащи с шумолящи звуци, които ще стимулират неговите слухови възприятия. Когато детето свързва определени звуци с конкретни предмети, се задвижва способността на мозъчната памет. Невероятните светови съчетания от своя страна обхващат сетивното развитие на зрението и визуалната памет.

Тези привлекателни модели могат да бъдат пренасяни навсякъде, дори навън, заради удобните клипси, с които разполагат. Те могат да бъдат закачени за леглото, кошарата и количката и ще бъдат неотлъчен приятел за вашия малък любопитко.

Заложете на невероятни форми и екстравагантни дизайнерски изработени играчки, които със сигурност ще се превърнат в най-любимата детска придобивка. Невероятните музикални въртележки, дрънкалки и плюшени играчки са под формата на закачливи животинчета, специално подбрани за детското внимание.За развиване на креативността и въображението Kidso предлага иновативни електрически волани, ксилофони, барабани, телефони, пиана и други сладурски музикални инструменти на любими анимационни герои.  Те служат за насърчаване на сръчността у децата и правилната координация око-ръка. С възможността от самостоятелно изготвяне на ноти, децата ще се адаптират лесно към нотните комбинации.

Музикалните модели са изработени от висококачествени материали, адаптирани за ползване от деца и се базират на световните норми за качество, като гарантират безопасна употреба.

За създаване на развлекателните играчки за бебе отговарят международни и български марки, които целят да предоставят вълшебствата на музиката, съчетана с правилното тактилно възприятие и координация. Това са Lorelli, Koopman, Fisher price, Canpol и други брандове с дългогодишен опит в направата на перфектни средства за бебешкия и детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими