Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

28 лв. 270 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Проходилки и буталки

Показани са 1-20 от общо 33 артикул(а)

Магазин Kidso предлага интересни артикули за сигурността на вашето бебе по време на  неговите първи стъпки. Съчетавайки развиващи умения и защита, мултифункционалните проходилки и буталки ще осигурят необходимата стабилност и закрепване на вашето дете по време на прохождащия период.

За максимална сигурност моделите са снабдени с противоплъзгащи крачета и стопери за нежелано преобръщане, което позволява волно движение на децата. Те разполагат с удобни, следващи растежа на детето седалки, които за определени модели са с пространствено отделение във вид на багажник за складиране на играчки.

Разнообразието на коли и мотори за бутане или самостоятелно придвижване с крачета са снабдени с удобни волани за индивидуално управление. А проходилките се окачествяват като мултифункционални 3 в 1 уреди. Те служат за придвижване в изправено положение с помощта на подвижни колелца, но също така имат механизъм за превръщане в люлка или занимателно бънджи чрез трансформираща си основа.

Моделите разполагат с музикални панели и интерактивни играчки за развитие на креативното въображение и сетивни възприятия.

Те са  изградени от висококачествени материали и стабилна структура за безопасност на децата по световните нормирани наредби за стандарт и ще помогнат на вашето бебе да усвои уменията си за баланс като насърчат естественото му развитие.

С помощта на интерактивните играчки ще опознават различни наименования на предмети и ще развиват своите вербални умения.

Самата поддръжка е лесна заради естеството на качествените материали. Те могат да бъдат удобно съхранявани, защото са с компактни размери, а някои могат да се сгъват и прибират за допълнително пестене на място. Продуктите са предназначени за деца над 6-месечна възраст и са минали тест качество за стабилност. Създадени са от световни и български производители на детски и бебешки артикули за прохождане като Lorelli, Cangaroo, Chicco, Chipolino  и много други брандове, целящи висок стандарт и качество на продуктите.

Продуктът е добавен към желани продукти