Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 1338 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Всички играчки за бебе

Показани са 1-20 от общо 72 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Играчките са повече от забавление за децата .  Повечето играчки дават възможност на децата да научат нещо.  В най-ранна възраст чрез играчките децата осмислят причинно-следствените връзки и усъвършенстват двигателните си умения.

Играчките стимулират когнитивното развитие , като стимулират детската концентрация и памет (настолните игри) , като им позволяват да резрешават проблеми по творчески път, което е ключ за развитие на тяхната бъдеща увереност и самостоятелност (игри с мозайки и конструктори).

Няма фиксирана цифра .  Децата с по-малко играчки около себе си обръщат повече внимание на една играчка, съсредоточават се върху нея и измислят повече игри с нея.  Това стимулира творческото им мислене.

Много родители са забелязвали как бебето може за дълги периоди от време да изучава ръцете си или да се занимава с някаква играчка, или да лежи и играе с активна гимнастика.   Бебетата нямат чувство за скука и досада.  Това е причината някои играчки да се окажат изключително забавни за тях.

В детска възраст играчките развиват светоусещането на детето.  Те развиват тяхнот о въображение.   Играчките са основния инструмент за общуване между децата – с тях де се учат да взаимодействат помежду си, да се запознават едно с друго, да участват в групови занимания.

Най-подходящи за децата са обикновените играчки.  С играчка в ръцете децата са откриватели.  Те са активни и търсят как могат да я „използват“.  По този начин използват въображението си.  Опростените играчки провокират развитието на качества като самостоятелност, критично мислене (решаване на проблеми), умение за справяне с различни ситуации и творческо мислене .  Колкото повече неща прави една играчка, толкова по-малко неща ще прави детето.

Играчките за открито карат детето да заобича природата.  Създават у него навици за физическа активност.  Играчките за открито подобряват двигателната култура и координацията на детето.   Те са предпоставка за практикуване на различни видове спорт в последствие.

Най-често играчките са направени от пластмаса.   Тя е отностително здрава и това прави играчките издържливи.  Пластмасата е лесна за почистване и така се гарантира, че в устата на детето не попадат бактерии и микроби.  Това е основен аргумент за използването и.  За да са напълно безопасни пластмасовите играчки не трябва да съдържат BPA. Други възможности за детските играчки са дървото и алуминия, но те дават по-малко възможжости от гледна точка на форми, разнообразие и лекота на използване.

Свързани блог публикации

Очаквате ли скоро да бъдете родител и то за пръв път? Ако отговорът е – да, то това е една страхотна новина. Подгответе се предварително, тъй като всекидневната ви рутина от този ден нататък ще бъде изпълнена с хранене, сън, смяна на памперси и разбира се повторение на всичко изброено досега. 

Животът ви ще се промени изцяло и вниманието ви ще бъде главно съсредоточено върху вашата рожба. Макар че е прекрасно да прекарвате часове, взирайки се в тях, може би искате да знаете кога те ще запознат да взаимодейства с вас и нещата около тяхната среда ?

Това е относително, защото при всяко дете е различно. Като цяло обаче главната възраст около която да очаквате подобно нещо е с наближаването на заветната първа годинка. Преди нея обаче е от значение вече да сте закупили подходящи играчки. 

Малките обожават да взаимодействат с тях, тъй като забавлението винаги е гарантирано. Нещото което те не осъзнават е, че наред със забавата печелят множество предимства относно развитието си. Ето защо е важно винаги да ги възнаграждавате с образователни приспособления.

Точно такива ще успеете да откриете и в богатият асортимент на онлайн магазинът Кидсо. Те са професионален вносител на детска стока и целогодишно радват редица семейства. Именно поради това ви съветваме да останете на конкретната страницата и да разгледате техните предположения.

Сред множеството страници ще можете да попаднете на следните артикули :

  • Надуваеми играчки
  • Триколки
  • Дрънкалки и чесалки
  • Комплект образователни пъзели и конструктори
  • Плюшени играчки и много други

Разнообразието е повече от превъзходно, така че определено си заслужава да им обърнете внимание. За успокоението на всичко родители уверяваме, че всеки един продукт е предварително тестват, за да се докаже неговата годност и безопасност.

Част от производителите са известни компании, като – Baby Fehn, Artesavi и Lorelli. При масовото си производство те използват само и единствено висококачествени елементи. Те от своя страна се отличават със забележителна здравина и трайност.

Цените са сравнително гъвкави, а доставките екстремно бързи. Ако евентуално се нуждаете от спешен подарък, нашият екип са точните хора за тази работа. За повече детайли относно доставките се свържете директно с нас посредством номерата за контакт.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими