Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 1672 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Занимателни играчки

Показани са 1-20 от общо 112 артикул(а)

За да осигурим на вашето дете качествено развитие и благоприятна среда за развиване на креативното мислене, ние сме подбрали богат асортимент от занимателни играчки с атрактивни функции и аксесоари.

За стимулиране на фината моторика и затвърждаване на двигателните умения, ние предлагаме на вашето дете веселия свят на конструкторите със атрактивни стикери, пъзели  и комплекти на мозайки. С помощта на заоблени тухли, пъзел части, пинчета и други елементи, детето ще създава свои творчески форми и ще научава интересни факти за тяхното приложение. Децата ще се сблъскат с геометрични форми, ще подобрят цветоусещането си и ще участват в забавни колективни игри за разпознаване на апликираните животни, превозни средства и други предмети и обекти.

Изберете забавния леопард, който  има обучителните функции да се движи, а детето ще го последва и развива своите мускули и координативни техники. Или на интригуващите интерактивни кученца с включена технология Smart stages на три образователни нива с чудесни песни, фрази и звуци, стимулиращи когнитивните умения у децата.

За насърчаване на креативността  и въображението, нашите дъски за рисуване и писане ще дадат възможност на вашето дете да изрази своите виждания за света и да надгради совите познания за букви и цифри. Заложете и на множеството творчески комплекти за стимулиране на сръчността като пластелини, карти за оцветяване с пръсти, бои, моливи и други пособия за осъществяване на художествено творение.

Вашето дете ще бъде зашеметено от разнообразието на играчки, с които да надхвърля и развива своите възможности. Те са пригодени за деца над 6-месечна възраст като са изработени от висококачествени материали, съобразени с международните директиви за стандарт.

Създадени са световни и български производители, които чрез статистики и строги опити създават креативни модели за качествено развитие и стимулиране на детските умения още в ранна възраст като Chicco, Dino toys, Game movil, Educa, SES, Lego и много други, вложили своето старание, усет и любов.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими