Филтриране по
Цена
1 лв. 397 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко

Играчки за открито

Показани са 1-20 от общо 79 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Повечето играчки за скачане се продават в комплект с ръчна помпа. Вентилът обикновено е поставен в долната част на играчката или на друго, по-трудно достъпно място, така че да се намали вероятността за неволно отваряне по време на игра. Отворете вентила, надуйте играчката и го затворете. Уверете се, че е плътно затворен и не изпуска въздух.

Този тип играчки са подходящи за деца над 2 години. За повече информация вижте опаковката – там е посочена препоръчителната възраст.

Тези играчки са направени от дебела гума, която има висока товароносимост. Обикновено натоварването е до 50 килограма. За по-голяма сигурност прочетете инструкциите за употреба, в които производителят е посочил препоръчителното максимално натоварване за всяка играчка.

Играчките могат да се използват както в затворени пространства, така и навън. Изработени са от подсилена гума, което ги прави по-устойчиви. Препоръчваме да не ги оставяте продължително време на пряка и силна слънчева светлина.

Можете да ги измиете с гъба, вода и сапун или с друг щадящ препарат. Не използвайте абразивни препарати – те могат да нарушат целостта на външното покритие на играчката. След измиване изплакнете обилно с вода и оставете да изсъхне на открито.

Продуктът е добавен към желани продукти