Филтриране по

Цена

227 лв. 227 лв.

Детска пързалка

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Играта на открито е изключително полезна за физическото и психическо развитие на децата. Излизането на чист въздух позволява на малките палавници да се откъснат от ежедневния стрес, да потичат и да се позабавляват. 

Детските пързалки са сред съоръженията, достъпни и приятни за игра и веселба.

Децата могат да се катерят или пързалят, да се гонят около тях, да упражняват своя баланс и координация, да са активни, като се движат.

Правим задължителната уговорка, че използването на надуваема пързалка  трябва да е при задължителното присъствие и контрол от възрастен.

Улисани в своята глъчка и игра, малчуганите често не успяват да предвидят някоя опасност.  Като родители носим отговорността да им обясним как правилно и безопасно да си играят на надуваемите пързалки. За да е пълноценна веселбата.

Детските пързалки, които предлагаме в онлайн магазина на KIDSO, са изработени от висококачествени PVC материали, отличаващи се по издръжливост и липса на вредни компоненти. А това е ключово, за да поверим нашите деца на волността на игрите и сигурността на съоръженията.

Надуваемите пързалки се монтират лесно и бързо. Те са с различна дължина на плъзгащата се повърхност и, съгласно ръководствата за употреба, са подходящи за деца над 3 години. 

Можете да ги използвате като на закрито, така и навън, в градината, на двора или около басейна. Само изберете равна, твърда повърхност и следвайте инструкциите за употреба и безопасност.

Пързалката ще се превърне в любимо място за игра през лятото. Може да добавите допълнителна разхлада от градинския маркуч, за да е на макс изживяването. 

Детето ще има собствено кътче за игра. Подобни забавление са не само предпочитани от децата, но и помагат да развият двигателите си умения, координация, баланс, целеустременост.

Самите пързалки са леки и удобни за транспортиране- до 7-8 кг. Следвайте инструкциите, зададени от производителя.

Ние от KIDSO си партнираме с утвърдени имена в бранша от Германия и Америка, като популярният производител Intex, чийто продукти се отличават с качество, надеждност и отлична издръжливост. 

Те спазват критериите за качество и безопасност на материалите, за да бъдат максимално издръжливи на натоварване и често използване. 

От вас идеите за забавление,  от нас – проверените и сертифицирани стоки.

Очакваме Ви 24/7 на kidso.bg

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими