Филтриране по
Цена
181 лв. 182 лв.
В промоция
Виж още Виж по-малко

Детска пързалка

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

 Искате да направите страхотен подарък за своето дете, който да му гарантира часове игри и забавления? Пързалките гарантират вълнуващи изживявания за децата и са подходящи за всеки сезон. Разгледайте различните модели пързалки за деца на сайта на онлайн магазин Kidso. Там ще откриете детски пързалки като например надуваеми пързалка с два сърфа в различни размери, в различни цветове, интересни дизайни, които се харесват на децата.

Подходящи са както за момчета, така и момичета. Предназначени са за деца на 3+ години и могат да се ползват през всеки един сезон. Предлагат се пързалки с два сърфа, Могат да се инсталират в градината, на плажа, край басейна, у дома.Пързалките могат да се използват за пързаляне и катерене и се предлагат в комплект с аксесоари и консумативи, от които резервни части и принадлежности за лесно и бързо сглобяване, както и ръководство за сглобяване и ползване. Частите на пързалките се сглобяват лесно и могат безпроблемно да се ползват както на открито, така и на затворени пространства и в домашни условия.

Техните размери и дизайн съответстват на детската възраст. Многоцветните им дизайни радват детското око, а конструкциите им са, практични за ежедневно ползване. Едно от главните предимства на пързалките е, че са супер леки и удобни за транспортиране, което предоставя удобство за родителите. Изработени са от висококачествени материали като PVC, които са здрави и надеждни и по този начин предлагат максимална безопасност при игра за детето. Не съдържат токсични вещества и бои, които са опасни за здравето на децата. Максимално допустимото тегло на пързалките и до 80 кг.

Самите пързалки са с олекотено тегло - 7,7 кг. При поддръжката на пързалките се препоръчва да се спазват инструкциите зададени от производителя.Страни на произход на пързалките са Германия и Америка. Произведени са от популярни производители като Intex, чийто продукти се характеризират с качество, надеждност и отлична издръжливост. Те спазват критериите за качество в промишлеността и влагат качествени материали в своите продукти, за да бъдат те издръжливи на натоварване и постоянно ползване. (Не открих информация за гаранции) , 

Продуктът е добавен към желани продукти