Филтриране по

Къщи

Не са открити продукти

Детската къща за игра е супер играчка, която дава възможност на децата да играят забавни игри сред природата. Тя развива тяхната креативност, въображение и им гарантира страхотни емоции.

Детската къща за игра е супер играчка, която дава възможност на децата да играят забавни игри сред природата. Онлайн магазин Kidso ви предлага богат асортимент от детски къщи за игра в разнообразни размери, материал, различни функции. Предназначени са за момчета и момичета над 2 години.

Детските къщи са декорирани със забавни стикери, което мигновено привлича интереса и любопитството на децата. Дизайнът им също е интересен и красив и гарантира забавно преживяване за децата. След сглобяване децата могат да влизат в къщичките и да играят в тях. Къщите за деца могат да се поставят както у дома, така и навън в градината удобно и бързо. Налични са в размери 84 х 103 х 104 см. и 122 х 120 х 120.5 см. Декорирани са в приятни ярки цветове, а моделите им са изключително детайлни и реалистични. Имат врати, прозорци, ограда. Къщичките за деца са изработени от здрави висококачествени материали, от които специална много здрава и издръжлива пластмаса.Това предоставя стабилност и надеждност при продължително ползване.

Материалите им са напълно безвредни и имат отлична устойчивост на метеорологични условия. Не съдържат остри елементи в конструкцията си. Някои модели детски къщички са оборудвани с малка дупка, за да може домашният любимец лесно да влиза в къщичката. Предлагат се с различни екстри и тематика, които децата харесват. Къщичките са лесни за сглобяване и монтаж на различни места. Устойчиви са на метеорологични условия.

Предлагат се с различни аксесоари, консумативи, упътване за сглобяване. Къщичките са лесни за демонтиране, което улеснява тяхното периодично преместване, създава голямо удобство за родителите. Олекотеното им тегло (11,7-15 кг.)позволява лесно пренасяне от родителите. Детските къщи идват от испански и полски производители на детски играчки като Mochtoys и Chicos, които се стараят да спазват всички зададени стандарти за качество и безопасност при производството на детски играчки. 

Продуктът е добавен към желани продукти