Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 317 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Игрални центрове за момчета

Показани са 1-20 от общо 111 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали , които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момичетата те са най-често кухни, фризьорски салони, супермаркет, гримове и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин те се чувстват значими и пълноценни . В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи.Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си.  По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания .

Първоначално да.  Така те ще подадат модела за определената дейност.  В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Тази категория игрални центрове е специално подбрана за момчетата и тяхната нужда от приключения, екшън и високи скорости.

Може да заложите на необятните модели на коли с интересни функции, светлинно и звуково шоу, за каскади и всякакви състезания. Също така може да изберете подходящия игрален комплект писта, комплект мобилна клиника, полицейски комплект или комплект за щури опити. Прекрасно предложение са обучителните комплекти за рисуване и конструкторите, с които детето ще си построи гигантски паркинг за коли или някаква чудовищна машина.

В комплектите влизат различни асортименти като мощни коли за разбиване, за каскади и светкавични изстрелвания, дистанционни управления, части за проектиране на писти и други съоръжения, образователни уреди по професия, комплект пособия за рисуване и творене и други интересни аксесоари.

Дизайните на моделите са съобразени с детските нужди, като са подходящи за момчета над 2-годишна възраст. Изразяват прекрасни визии на любими анимационни герои като PJ masks, Колите и други любими герои. Имат страховит външен вид като хищни акули, змии и други форми, които ще приковат вниманието на всеки малчуган.

Абстрахирайки се от върховната игра, която носят на всяко дете, моделите на комплекти крият и своя образователен характер. Те развиват когнитивните умения и способности на децата. Затвърждават двигателните функции и координативните сподобности чрез рисуване, редене и боравене на конкретни играчки. Тези комплекти имат за цел и да развият детското въображение и креативност, посредством приятна и развлекателна игра.

За нуждите на създаване на игралните комплекти са ползвани висококачествени материали като дърво, пластмаса и метал, които не оказват вредно влияние върху детското здраве. Те са продукт на световни марки, които с дългогодишния си опит гарантират качествена изработка, съобразена с международните норми и изисквания. Това са Nikko, Zizito, Hot wheels, Dino toys, Cars и много други производители на невероятни модели за забавление, за високи усещания и незабравими мигове.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими