Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

32 лв. 109 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нови центрове за момчета

Показани са 1-5 от общо 5 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание . При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните . По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите - препоръчаната възраст от производителя .

Най-често децата играят по групи . Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си . По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момчетата те са най-често автосервизи, писти , комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните. По този начин малчуганите се чувстват значими и пълноценни. В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст . Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи. Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела), който са виждали от родителите си. По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да . Така те ще подадат „модела“ за определената дейност. В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Магазин Kidso ви предлага нови игрални центрове за момчета, които са прекрасен вариант за подарък със повод или без!Те изразяват момчешките представи за забавление и ще се харесат на всеки малък любознателен член на семейството. Може да заложите на интересни столчета с комплект инструменти, радиоуправляеми колички, докторски центрове и обучителни центрове за рисуване с дъска.

Тези комплекти стимулират цветоусещането, сръчността и въображението на малчуганите. Те помагат за развиване на фината моторика и цялостните когнитивни способности у децата. С възможността детето да сподели своята играчки с приятели, ще стимулира добри социални техники и умения, ще се научи да уважава чуждото мнение и ще изгражда лични представи за света.

В игралните комплекти влизат много интересни аксесоари като строителни инструменти, лекарски пособия, коли с въртяща се и флип функция, двустранни маси за рисуване, бюро с проектор, пастели за рисуване, магнитни букви и цифри и други атрактивни съоръжения за развиване на въображението и креативността на децата. Те носят обучителен характер и са подходящи за деца над 2-годишна възраст. Моделите са също така интересен способ за развитие на артистичните умения и за усъвършенстване на визуалните възприятия и логическа последователност. Те ще помогнат за изграждане на стабилна координация ръка-око чрез правилно редене, рисуване и сглобяване. Чрез запознаване с конкретна професия, децата ще изпитват по-малко страх относно лекарските инструменти и тяхното приложение, а междувременно ще се впуснат в страхотно забавление.

За изработката на комплектите са използвани единствено висококачествени материали, които не оказват вредно влияние върху детското здраве и среда. Придържайки се към световните критерии за изработка, моделите ще ангажират вниманието на децата часове наред под формата на споделена игра, пълна с емоции и забавни моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими