Филтриране по

Цена

84 лв. 85 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Нови центрове за момчета

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Магазин Kidso ви предлага нови игрални центрове за момчета, които са прекрасен вариант за подарък със повод или без!Те изразяват момчешките представи за забавление и ще се харесат на всеки малък любознателен член на семейството. Може да заложите на интересни столчета с комплект инструменти, радиоуправляеми колички, докторски центрове и обучителни центрове за рисуване с дъска.

Тези комплекти стимулират цветоусещането, сръчността и въображението на малчуганите. Те помагат за развиване на фината моторика и цялостните когнитивни способности у децата. С възможността детето да сподели своята играчки с приятели, ще стимулира добри социални техники и умения, ще се научи да уважава чуждото мнение и ще изгражда лични представи за света.

В игралните комплекти влизат много интересни аксесоари като строителни инструменти, лекарски пособия, коли с въртяща се и флип функция, двустранни маси за рисуване, бюро с проектор, пастели за рисуване, магнитни букви и цифри и други атрактивни съоръжения за развиване на въображението и креативността на децата. Те носят обучителен характер и са подходящи за деца над 2-годишна възраст. Моделите са също така интересен способ за развитие на артистичните умения и за усъвършенстване на визуалните възприятия и логическа последователност. Те ще помогнат за изграждане на стабилна координация ръка-око чрез правилно редене, рисуване и сглобяване. Чрез запознаване с конкретна професия, децата ще изпитват по-малко страх относно лекарските инструменти и тяхното приложение, а междувременно ще се впуснат в страхотно забавление.

За изработката на комплектите са използвани единствено висококачествени материали, които не оказват вредно влияние върху детското здраве и среда. Придържайки се към световните критерии за изработка, моделите ще ангажират вниманието на децата часове наред под формата на споделена игра, пълна с емоции и забавни моменти.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими