Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 168 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Игрални центрове за момичета

Показани са 1-20 от общо 61 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали, които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момчетата те са най-често автосервизи, писти, комплекти инструменти и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните .  По този начин те се чувстват значими и пълноценни.  В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст .  Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи .  Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си.  По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално да.  Така те ще подадат „модела“ за определената дейност .  В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра.

Свързани блог публикации

Игралните центрове /за момичета/ са естествен способ за развитие на децата. Най-важното, което те трябва да усвоят, е да живеят щастливо и безгрижно. Т.нар. игрални центрове  им помагат едновременно да учат и да се забавляват - чрез детски кухни, готварство, домакински сервизи, докторски комплекти и др.

Всяка малка госпожица ще се чувства истински главен готвач, маникюрист или касиер. Този игрален дизайн отлично доразвива  сетивните и фини двигателни умения. Детето се учи да подрежда и сортира отделните игрови компоненти. С помощта на игралния център те формират способността си да мислят креативно, да контактуват със своите приятели, да разпределят игрови роли, да контролират емоциите си.

Малката откривателка ще бъде ангажирана и ще усъвършенства качества като постоянство и упоритост, докато въображаемо готви вкусна супа или прави сладък десерт. Фокусираното внимание помага на детето да изучава света според собственото си темпо, докато се радва на играта.

Различните модели „игрални центрове“ помагат на децата да тренират собствено мислене и въображение. Момиченцата от ранна възраст проявяват фундаментални личностни качества като грижовност, нежност, всеотдайност.

Модерните игрални комплекти са снабдени и със светлини, звуци и мелодии, мотивирайки децата да използват креативността си. Играейки, те развиват цветоусещане, творческо и критично мислене, визуална памет, разгръщат творческия си потенциал.

Детето, залисано в разучаване на новата игра с различни компоненти, не забелязва, че същевременно и учи. 

Игралните центрове благоприятстват цялостното развитие на малките принцеси – симбиозата между познавателни и емоционални принципи, колективна и индивидуална активност, усещането за свобода да твори, като едновременно запазва високо ниво на концентрация. 

Всяка игра носи на детето нови умения, разширява опита в общуването, развива споделянето и сприятеляването. Ролевите игри развихрят въображението и творческите способности от ранна възраст.

Като всички игри те носят непринуда, искреност и атмосфера за радостно творчество.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими