Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

30 лв. 31 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бижута и аксесоари

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Поради наличието на дребни части и риска от поглъщане, повечето бижута изискват минимална възраст от 3+ години. Спазвайте стриктно ограниченията на производителите, за да минимизирате риска от инциденти.

Това е въпрос на лично решение и интерес от детето . Ако е достатъчно голямо и може само да си конструира своя гривна или гердан, ще поощрите креативността и съзидателността му.  Оставете го да твори и да се развива, играейки.

Специалистите по детско здраве и развитие не препоръчват носенето на скъпи бижута от деца в крехка възраст. В редки случаи бижутата от благородни метали биха могли да причинят кожни раздразнения.

Поддръжката е лесна  и най-често забавна за самите деца – с мека кърпа , при нужда лек отмиващ препарат . Прилагайте родителски контрол при извършване на почистването.

Свързани блог публикации

Днес все повече родители купуват бижута за своите новородени и подрастващи деца. Може да изглежда, че това е скорошна тенденция, предизвикана от желанията на семействата да демонстрират своя статут, но реално този тип подарък има дълбоко значение.

Всъщност традицията датира още от древните култури. Едни от най-популярните селекции за бижута сред момичетата са предимно аксесоари като гривни за ръцете или крака, въпреки че някои родители предпочитат колиета или висулки във формата на сърца.

Независимо на кой тип ще се спрете не трябва да забравяте, че носителят е все още дете. Не е изключен факта лъскавостта на продуктите да ги привлича и те съответно да искат да си играят с тях. Това разбира се е непрепоръчително, тъй като повредите по тях няма и да закъснеят.

За да предотвратите тези неприятни и скъпо струващи последици е препоръчително да изненадате малчуганът със забавен игрален комплект, който е на същата тематика. Точно такива ще откриете не къде, а в онлайн магазинът на Кидсо.

В престижният им каталог ще се натъкнете на следните две стоки :

С тяхната помощ вие ще гарантирате забавлението на вашето дете и тя съответно няма и да си помисли да използва своите рожденни бижута за игра. Като цяло играчките са изградени от надеждни производители като – Bildo и Dino Toys. Техният дизайн е незаменим и поради това ви съветваме да им се доверите.

За изграждането им са били използвани само и единствено висококачествени елементи, които са изключително здрави и надеждни. В допълнение към това те са напълно безопасно, но въпреки това не е препоръчително да ги оставяте на сама с тях, защото поглъщането на дребни елементи е опасно за здравето.

Взимайки прекрасната тоалетка с бижута на марката – Bildo, момичето ви ще може да се разкрасява и да се чувства приказно. Продукта разполага с практичен външен вид и е специално изграден да бъде с облика на героините от Замръзналото кралство.

От друга страна комплектът за гриви е също толкова функционален. Чрез него детето ви ще развива своята сръчност и въображение, докато същевременно изгражда свои собствени гривнички. Придобиването на тези умения от ранна възраст е съществено важно за цялостното развитие.

Ако евентуално се нуждаете от повече информация относно доставката или даденият артикул ви съветваме да ни се обадите посредством посочените номера. Екипът ни е винаги в готовност да окаже нужното съдействие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими