Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 80 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Козметични игри

Показани са 1-20 от общо 32 артикул(а)

Едно от най-често срещаните желания на малките госпожици е да изглеждат като принцеси и да приличат на мама. Подражанието помага на децата да растат, да разрешават вътрешни конфликти, да усвояват основни правила на социалния живот, съзряват психологически.
Малките принцеси могат с часове да се въртят пред огледалото, да се решат, преобличат, гримират. Първите си  „уроци“ по гримиране най-често усвояват от мама.
Детската кожа е по-чувствителна и тънка от тази на възрастните, затова използвайте само козметика и гримове, адаптирани за любопитните малчугани.
Ако изберете подходящи за възрастта гримове, те са напълно безвредни и безопасни за детето, навършило 4 годинки.  Малката госпожица с удоволствие развива своята индивидуалност и женственост, учи се да експериментира със стил, разбира се под зоркия поглед на мама.
Сенки за очи, червила, лак и лепенки за нокти, апликатор – сигурно забавление за часове наред.
Гримирането донякъде прилича на рисуването върху лист хартия.
Децата стимулират своята креативност и творческо мислене. Малките принцеси усъвършенстват прецизността си, обогатяват координацията око-ръка. А резултатът е повече от видим – още по-изявена чаровница, която сияе от щастие.
Детската кожа не се нуждае от допълнителни корекции, затова гримовете за деца са за отговорна игра и забавление.
Ранните срещи с червилото и сенките за очи придават самоувереност и уникалност, детето е щастливо по своему.
Малката принцеса с гордост споделя своите разкрасителни комплекти с приятелки, учат се да си помагат взаимно, да спазват свои правила на игра и ред.
Просто изберете качествени детски гримове, без изкуствени оцветители и химически вещества, и ще доставите неописуемо вълнение на Вашата принцеса.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими