Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
6 лв. 80 лв.
Години
Виж още Виж по-малко

Козметични игри

Показани са 1-20 от общо 27 артикул(а)

Да застане пред огледалото и да си направи декоративен грим или забавна прическа -  това би било едно невероятно изживяване за всяко малко момиченце. За тази цел Kidso ви предлага прекрасни модели на козметични комплекти, с които вашата малка принцеса ще засияе от щастие.

Разнообразието от фризьорски салони за кукли, детски комплекти за гримове и брокати и други атрактивни комплекти, ще развият въображението на вашето дете. Чрез собствената си креативност то ще има възможността да приложи своите виждания за визия и личен стил.

В комплектите влизат различни аксесоари като апликатори за грим, различен на брой и цвят брокати, различни дизайни на лепенки, сешоари, червила, фиксатори, гребенчета, тоалетки и куп други части, допълващи тяхното лично студио за красота. Освен че малките дами ще могат да правят грим и прическа на своята кукла, ще могат да изпитат това удоволствие и върху себе си. Комплектите са изработени с обезопасени материали, които могат да декорират, както ноктите и кожата, така и любимата дреха, чанта или мобилен телефон. Това ще се превърне в прекрасно занимание, което ще разшири потенциала на вашата принцеса и ще задоволи нейните женски потребности.

Вие също може да седнете на стола за разкрасяване, за да може вашето дете да ви направи неузнаваем външен вид. Така ще се включите в играта и ще споделяте ценно време заедно под формата на голяма веселба.

Моделите са подходящи за деца над 3-годишна възраст, като елементите и детайлите са изработени от  подходящи за възрастта безопасни материали. Прекрасни са и за подарък, с който със сигурност ще зарадвате всяко момиче.

Комплектите са изработени от световни брандове, знаещи цената на детската радост като Frozen, Glitza, Dino toys и други марки, работещи за създаването на безценни играчки за качествено забавление и съвместни, приятелски мигове.

Продуктът е добавен към желани продукти