Филтриране по

Блокчета за оцветяване

Не са открити продукти

Колкото по-рано детето прояви интерес към дадено изкуство, толкова по-интензивно и пълноценно е развитието му като личност и, може би, бъдещ творец.

Наблюдавайте към какво се увлича малчуганът – спорт, музика, танци, рисуване, поощрявайте го, помагайте му. 

Под формата на игра децата учат най-лесно и бързо, развиват своите социални и когнитивни качества, придобиват увереност и постоянство.

Чрез една рисунка детето може да изрази всичко, което таи в себе си – щастие, гняв, тъга, удовлетворение. А да рисува е и полезно, и забавно. Осигурете му подходящо блокче за рисуване и оцветяване и го оставете да прояви своята индивидуалност и креативност.

Оцветявайки, детето лесно запомня цветове и форми, учи се да разпознава животни и цветя, попада в нови, за него, ситуации, свиква да анализира и прави причинно-следствени връзки. С лекотата, присъща само на децата.

Докато оцветява, детето мисли, вижда различни гледни точки. Това му помага както в игрите, така и в училище.

Оцветявайки, децата формират понятие за цвят, което често свързват с конкретен предмет /топката е синя, пиленцето е жълто и т.н./ Разпознаването и назоваването на цветовете от едно 3-годишно дете, например, е напълно нормално за неговото психологическо и сензорно развитие.

Блокчетата за оцветяване и апликации са прекрасен помощник в разгръщане творческото въображение на детето. То усъвършенства т.нар. фина моторика и координира своите движения. А това помага при овладяване на писането в следващ етап от развитието.

Цветният гланцов скицник поощрява креативността – детето измисля различни рисунки и декорации вкъщи или за училище. Учи се да изрязва прецизно, да комбинира цветове, създава свои картини. 

Хартията е многоцветна и качествена /90 g/m2/. Блокчетата са пъстри и луксозни, радост за детските ръчички. 

Всяко дете е бъдещ творец. Помогнете му с блокчетата за рисуване и оцветяване, които предлага KIDSO. Утвърдени марки – сигурност, безопасност и безкрайни часове забавление.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими