Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
17 лв. 153 лв.
Години
Виж още Виж по-малко

Блокчета за оцветяване

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

„Въображението е източник на всички постижения на човечеството!”

Ето затова е необходимо да стимулирате своето дете още в ранна възраст и да му помагате да  изрази своята креативност и артистичен капацитет.

Kidso ви предлага необходимите пособия като моята първа дъска Happy Monster, която е идеална за практикуване уменията за рисуване. Комплектът е снабден с дъска, 5 листа за рисуване и пастели, като е подходяща за деца на 18-месечна възраст. С помощта на весели очички може да закачите листа върху дъската или да рисувате директно върху нея с помощта на подходящи изтриваеми маркери. Може да заложите и на дъска „2 в 1’” с функция писане и рисуване. Тя има цветни тебешири, изтриваеми маркери, кърпи за почистване и невероятен дизайн, вдъхновен от смелите кученца на Paw Patrol.

Качествената изработка на скитниците за рисуване, намиращи се на страницата на Kidso , е подходяща за скици и рисуване с аквателни бои. Разполага с микроперфорация на всеки лист за по-лесно откъсване, двойна пластмасова спирала и 15 листа с размер 25 x 35 см. и 35 x 50 см. Вашето дете ще се забавлява от сърце и с нашите самозалепващи гланцови блокчета и самозалепваща хартия с включени пастели за оцветяване. Тя представлява ролка на весели животински принтове за оцветяване. Може да се залепя на вертикални и хоризонтални повърхности, готова за развихряне на въображението.

Продуктите са изработени от висококачествени материали, подходящи за употреба от деца. С тях вашето дете ще споделя своите виждания за света върху белия лист, ще се учи да изобразява геометрични форми, цифри и букви.

Създаването на пособията за творческо развитие са дело на Faber Castell, Stickn, Chicos и Paw Patrol, световни брандове, изработващи играчки за балансирано детско развитие, съчетано с вълнуващи изживявания.

Продуктът е добавен към желани продукти