Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 42 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Аксесоари

Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)

Подбраните аксесоари ще заинтригуват всеки бодър ум и любопитство.

Kidso ви предоставя разнообразни комплекти на гипсови отливки и гипс за оцветяване, предназначени за деца над 5-годишна възраст. Необходимостта от фини движения ще помогнат на вашето дете да усвои важни координативни техники. Играта ще се превърне в нов вид усещане като децата ще трябва да импровизират и създават забавни форми чрез пластмасовите отливки, които да пълнят с гипсов материал. Детето трябва да смеси гипса с необходимото количество вода, след което да се впусне в създаване на интересни форми по своя усет и нестандартно мислене. Това ще стимулира не само въображението на децата, но и ще ги приучи към съсредоточеност и изпълнение на задачата до самия й край.

Като друг атрактивен аксесоар Kidso предлага пособие, в което вашето дете ще съхранява своите моливи, химикалки, гумички и други канцеларски принадлежности и аксесоари за училище. Предлагаме стилни и много практични несесери и торби с креативен дизайн на впечатляващи весели физиономии, животинкси принтове и апликации, замъци, флорални принтове и други интересни фигури,които ще грабнат всяко дете. Те имат просторни органайзери за вещи и удобно ще транспортирате своите ученици, пособия за спорт, таблети или други лични вещи. Изработени са от устойчив полиестер, еластичен полимерен материал и други висококачествени материали, здрави и издръжливи при дълга употреба.

Аксесоарите са подходящи за използване в училищни занимания, извънкласни проекти, за дома или за разходка. Те са изработени за употреба от деца с обезопасени съставки и гарантират забавление, пълно с емоции и щастливи мигове.

Създадени от световните марки SES Creative, Zipit, Faber Castell и други производители, аксесоарите имат за цел да стимулират креативното мислене и сръчността на децата. Те следват етапите от тяхното развитие, свързани с несъмнени забавления с помощта на образователни и развлекателни игри и начинания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими