Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

11 лв. 30 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Аксесоари

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Подбраните аксесоари ще заинтригуват всеки бодър ум и любопитство.

Kidso ви предоставя разнообразни комплекти на гипсови отливки и гипс за оцветяване, предназначени за деца над 5-годишна възраст. Необходимостта от фини движения ще помогнат на вашето дете да усвои важни координативни техники. Играта ще се превърне в нов вид усещане като децата ще трябва да импровизират и създават забавни форми чрез пластмасовите отливки, които да пълнят с гипсов материал. Детето трябва да смеси гипса с необходимото количество вода, след което да се впусне в създаване на интересни форми по своя усет и нестандартно мислене. Това ще стимулира не само въображението на децата, но и ще ги приучи към съсредоточеност и изпълнение на задачата до самия й край.

Като друг атрактивен аксесоар Kidso предлага пособие, в което вашето дете ще съхранява своите моливи, химикалки, гумички и други канцеларски принадлежности и аксесоари за училище. Предлагаме стилни и много практични несесери и торби с креативен дизайн на впечатляващи весели физиономии, животинкси принтове и апликации, замъци, флорални принтове и други интересни фигури,които ще грабнат всяко дете. Те имат просторни органайзери за вещи и удобно ще транспортирате своите ученици, пособия за спорт, таблети или други лични вещи. Изработени са от устойчив полиестер, еластичен полимерен материал и други висококачествени материали, здрави и издръжливи при дълга употреба.

Аксесоарите са подходящи за използване в училищни занимания, извънкласни проекти, за дома или за разходка. Те са изработени за употреба от деца с обезопасени съставки и гарантират забавление, пълно с емоции и щастливи мигове.

Създадени от световните марки SES Creative, Zipit, Faber Castell и други производители, аксесоарите имат за цел да стимулират креативното мислене и сръчността на децата. Те следват етапите от тяхното развитие, свързани с несъмнени забавления с помощта на образователни и развлекателни игри и начинания.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими