Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 42 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Несесери

Показани са 1-15 от общо 15 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Ученическите пособия са много: химикали моливи линии пергели гумичка цветни моливи маркери и т.н. Ако в това многообразие трябва да се намери точно определен химикал или молив, това няма да е лесна задача без тези аксесоари да са организирани в несесер за тях. Несесерите имат и друга важна функция – те позволяват целия арсенал за писане да се пренася лесно – от училище, след това на урок или курс и след това в къщи на бюрото.

Има голямо разнообразие от моливници – такива с твърди стени, такива от текстил. Те са с най-различни размери, които побират различни количества пишещи инструменти. Организирани са по различен начин – с няколко отделения, с по-малки джобове, с ципове за закопчаване и т.н.

Несесерите могат да се разделят на два вида – меки и твърди. Меките несесери са текстилни или ПВЦ торбички, в които държите Вашите пишещи средства. Твърдите несесери са като книга. В тях моливите и химикалите са защитени от счупване. Твърдите несесери заради това укрепване да по тежки и това може да се окаже недостатък в и без това тежката ученическа чанта.

Замърсяванията в един несесер са външни – в следствие на експлоатацията му и вътрешни – надрасквания от съхраняваните в него моливи и химикали. Изпразнете несесера, изчистете го от прах и дребни боклуци, които са се натрупали в него. Забършете вътрешната част с мека кърпа, напоена с препарат на спиртна основа. Външната част забършете с мека кърпа, напоена със смес на вода и перилен препарат. След това с мека кърпа, напоена само с чиста вода забършете повторно, за да отмиете препарата.

Това зависи за какво ще се използва – ако детето се занимава с рисуване , ще е нужен по-голям несесер. Ако ударението е върху занимания по-математика – геометрия, ще е нужен п о-компактен несесер.  Формулирайте нуждите и след това определете размера.

Свързани блог публикации

За да съхранява вашето дете своите моливи, химикалки, гумички и други канцеларски принадлежности и аксесоари за училище, ние предлага атрактивни и много весели модели на несесери.Те са подходящи също за детска градина, за организиране на дребни предмети за спорт и лични вещи, като лекарства, грим , телефон и други. Те могат удобно да транспортират вашите вещи, защото се закопчават здраво и ще съхраняват принадлежностите ви през цялото време, като са особено практични и за път и различни преходи сред природата.

Те са с удобно вътрешно разпределение, което има за цел да селектира различни по форма пособия. Имат отделения за пишещи средства и отделения за аксесоари като гуми, линии, транспортири и други. Конструкциите им са достатъчно здрави, за да предпазят съдържанието при удар или падане.

Изработени са от устойчив полиестер, еластичен полимерен материал и други висококачествени материали, здрави и издръжливи при дълга употреба. Те се поддържат и почистват лесно, подходящи за перилна среда при 30 градуса и ще ви служат дълги години наред.

Стилни и много практични органайзери за вещи, несесерите носят креативен дизайн на впечатляващи весели физиономии, животински принтове и апликации, замъци, флорални принтове и други интересни фигури,които ще грабнат всяко дете. Те имат просторни отделения, атрактивни ципове за пълно откопчаване , клипсове за закачане към различни чанти, портмонета и ключове. Размерите им са различни,подходящи за пространството на раницата и чантата.

Създадени с висококачествени и устойчиви материали, моделите са проектирани от производители, които имат дългогодишен опит в направата на всякакви пособия за деца, свързани с развитието на двигателни и умствени техники. Това са Faber Castell, Zipit, Gabol  и Arditex. Тези брандове целят засилено детско отношение към училищните занимания, образователните компетентности, съчетани с интригуващи забавления.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими